Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Priveden vozač Bolta

Taksist povezao novinarku, doznao što radi pa počeo prijetiti: "Treba vam smjestiti metak u čelo"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U ponedjeljak oko 19:30 zagrebačka policija zaprimila je prijavu protiv taksista koji je prijetio 52-godišnjakinji.

Naime, dva i pol sata ranije 52-godišnjakinja je preko aplikacije na mobitelu zatražila uslugu prijevoza s radnog mjesta na kućnu adresu. Vozač je na dogovorenu adresu došao osobnim vozilom čakovečkih registracijskih oznaka te tijekom vožnje, u razgovoru, došao do informacije o njezinu zanimanju.

Pročitajte i ovo Ilustracija Uhićen je Mrtav pijan izazvao prometnu, pobjegao pa izazvao još dvije: Policija objavila detalje Eksplozija bankomata u Zagrebu raznesen bankomat FOTO Eksplozija noćas probudila Zagrepčane u jednom kvartu

Doznajemo da se radi o novinarki Jutarnjeg lista Gordani Grgas, koju je povezao vozač Bolta (donedavno tvrtke Taxify). Taksist joj je kazao da nije nimalo zadovoljan hrvatskim medijima i time što pišu protiv Hrvatske te da onima koji to rade treba smjestiti metak u čelo.

"Zbog načina na koji joj je te prijetnje uputio 52-godišnjakinja ga je upozorila na njegovo ponašanje, a to ga nije zaustavilo pri daljnjem upućivanju prijetnji", priopćila je zagrebačka policija. Iskoristivši gužvu u prometu, u trenutku kada je vozač taksija zbog kolone vozila bio prisiljen stati, ona je uspjela izaći iz vozila i otići na kućnu adresu.

Od pružatelja taksi-usluga dobila je informaciju da su tog vozača isključili iz platforme, odnosno da više za njih neće pružati usluge vožnje te ispriku za pričinjenu neugodnost. Nakon toga je uslijedio veći broj poziva na njezin broj mobitela upućenih s broja koji koristi vozač taksija, a na koje se nije javljala zbog  straha za svoj život.

Nakon svega što se dogodilo, novinarka se za pomoć obratila policiji. Osumnjičeni je 38-godišnjak, s područja Policijske uprave varaždinske. Priveden je zbog kaznenog djela prijetnje, a kriminalističko istraživanje je u tijeku.

Aktualno Odbijenica Grada Supetra Počasnom bleiburškom vodu pravi je hit na društvenim mrežama +0 Komemoracija na Bleiburgu (Foto: Dnevnik.hr) Hrvatska Odbijenica Grada Supetra Počasnom bleiburškom vodu pravi je hit na društvenim mrežama 1/1 >>

Aktualno Uzdasi i plač tijekom ekshumacije posmrtnih ostataka Davida Dragičevića: "Ovdje ni mrtvi nemaju mira" Ekshumacija posmrtnih ostataka Davida Dragičevića (Foto:Avaz/G.Dakić) - 2 Ekshumacija posmrtnih ostataka Davida Dragičevića (Foto:Avaz/G.Dakić) - 2 Foto: Avaz/G.Daki? Ekshumacija posmrtnih ostataka Davida Dragičevića (Foto:Avaz/G.Dakić) - 3 Ekshumacija posmrtnih ostataka Davida Dragičevića (Foto:Avaz/G.Dakić) - 3 Foto: Avaz/G.Daki? Ekshumacija posmrtnih ostataka Davida Dragičevića (Foto:Avaz/G.Dakić) Ekshumacija posmrtnih ostataka Davida Dragičevića (Foto:Avaz/G.Dakić) Foto: Avaz/G.Daki? Ekshumacija posmrtnih ostataka Davida Dragičevića (Foto:Avaz/G.Dakić) - 4 Ekshumacija posmrtnih ostataka Davida Dragičevića (Foto:Avaz/G.Dakić) - 4 Foto: Avaz/G.Daki? Ekshumacija posmrtnih ostataka Davida Dragičevića (Foto:Avaz/G.Dakić) - 1 Ekshumacija posmrtnih ostataka Davida Dragičevića (Foto:Avaz/G.Dakić) - 1 Foto: Avaz/G.Daki? +0 Ekshumacija posmrtnih ostataka Davida Dragičevića (Foto:Avaz/G.Dakić) - 5 Svijet Uzdasi i plač tijekom ekshumacije posmrtnih ostataka Davida Dragičevića: "Ovdje ni mrtvi nemaju mira" 1/6 >>

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene