Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Starac pronađen nakon trodnevne potrage

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Djelatnici Jedinice interventne policije PU karlovačke nakon trodnevne potrage pronašli su jučer na desnoj obali Korane Ivana Cindrića (79) iz Malih Vukovića kod Slunja.

Cindrić je pronađen u polusvjesnom stanju, s vidljivim ozljedama glave, ali su one u bolnici okarakterizirane kao lakše, te se sada liječi na psihijatrijskom odjelu, priopćeno je iz PU karlovačke.

Pročitajte i ovo Loris Mihić Bez traga Jeste li ga vidjeli? Mladić na području Splita otišao prošetati psa i nije se vratio Ilustracija okončana drama Gol se skrivao u grmlju? Uhićen naoružani muškarac iz Tuzle koji je pucao, otkriven zabrinjavajući detalj

Priopćenjem se opisuje također da je Cindrić osoba sa smetnjama u pamćenju, te da je već u više navrata odlutao od kuće, pa se zatim nije znao samostalno vratiti.

Rodbini su se u u subotu u potrazi priključili djelatnici slunjske policije. U nedjelju su u potrazi sudjelovale 44 osobe i četiri psa tragača, te po nekoliko predstavnika Gorske službe spašavanja iz Karlovca, Ogulina i Rijeke, te Lovačkog društva "Trčka" iz Cvitovića.

Jučer su se u potragu uključila i 24 interventna policajca, a spremni su bili i ronioci za pretraživanje Korane. Kada je pronađen šešir kao prvi trag, krenulo se u "češljanje terena, odnosno sabljama se čistio teren gustoga raslinja", rekla je glasnogovornica PU karlovačke Tanja Petrić.

Cindrić je pronađen na lokaciji Krč kod mjesta Mali Vuković na desnoj obali Korane. Iznesen je na rukama tragača kroz neprohodno područje do vozila Hitne pomoći.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene