Policija je razriješila ubojstvo koje je sredinom veljače potreslo Međimurje.

Galerija


Za ubojstvo je osumnjičen 28-godišnjak s područja Podturna koji je od ranije poznat policiji po počinjenju više kaznenih djela.

Vezani članci Državna cesta D208 Tragedija kod Čakovca: Kamionom naletio na biciklisticu, poginula majka devetero djece Policajac, ilustracija Pijan i bez vozačke autom pokosio dvojicu biciklista pa pobjegao: Srušeni maloljetnik teže ozlijeđen

"28-godišnjak je osumnjičen da je počinio djelo teškog ubojstva. Sumnja se da je u razdoblju od 10. do 17. veljače provalio u kuću nesretne starice, snažno je udario i ostavio da leži na podu te ukrao neutvrđeni iznos novca", rečeno je na konferenciji za novinare PU međimurske.

Radi se o jednom od najtežih kaznenih djela ove godine na području Međimurja, a na konferenciji za novinare kazali su kako je provedeno niz dokaznih radnji te niz obavijesnih razgovora kako bi razriješili ovo ubojstvo. Napomenuli su kako je uhićeni višestruki počinitelj kaznenih djela, i to imovinskog karaktera.

Uz kaznenu prijavu muškarac je predan pritvorskom nadzorniku. 

Podsjetimo, tijelo je u obiteljskoj kući našla susjeda. Kuća je bila u neredu, a ubijena žena živjela je sama. Susjedima su nesretnu ženu opisali kao mirnu osobu koja nije bila sklona sukobima.