Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pritvoren je

Mladić u Međimurju prijetio socijalnim radnicama u autu: "Sljedeći put ću vas ubiti"

Ilustracija
Ilustracija Foto: Darko Tomas / CROPIX
Međimurska policija provela je krim istraživanje nad 23-godišnjakom, optužen je da je prijetio socijalnim radnicama u Orehovici.

Policija je utvrdila da je mladić u srijedu u jutarnjim satima u Orehovici, u Cvjetnoj ulici, zaprijetio ubojstvom zaposlenicama Hrvatskog zavoda za socijalni rad iz područnog ureda Prelog. 

One su tada vršile redoviti nadzor u tom naselju. U vrijeme kad im je zaprijetio, u autu ih je bilo pet. 23-godišnji mladić je uhićen i priveden uz kaznenu prijavu zbog prijetnje.

Pročitajte i ovo Nataša Tramišak ZBOG EFONDOVA "Razvlačit ćemo te po blatu" - Tramišak objavila da se ostvaruju prijetnje, oglasio se i novi ministar: "Situacija je malo napuhana"

Jutarnji list neslužbeno doznaje da 23-godišnjak nije bio predmet nadzora. Prišao im je nakon što su obavile posao i sjele u auto.

Počeo je nešto govoriti, a socijalne radnice su se zbog straha zaključale u auto. Mladić se nije micao već je i dalje govorio.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna RANIJE KAŽNJAVAN Završio iza rešetaka: Prijetio dubrovačkom gradonačelniku, pisao mu da je njegova noćna mora

Zaposlenica koja je sjedila za volanom je spustila malo prozor kako bi ga čula. Tražio je ako bi "mogao dobiti neku pomoć" i rekao da će ih "kad se sljedeći put pojave u naselju, ubiti".

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene