Novakovec: Policijski očevid u kući u kojoj je pronađeno tijelo žene
Novakovec: Policijski očevid u kući u kojoj je pronađeno tijelo žene Foto: Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL

Policija je potvrdila da je 77-godišnja žena, čije je tijelo pronađeno prije nekoliko dana u kući u Novakovcu, ubijena.


Žena (77), čije je tijelo u ponedjeljak pronađeno u kući u Novakovcu, ubijena je. Policija je izvijestila da je nesretnu ženu početkom veljače u njezinoj kući ubio nepoznati provalnik. ''Obdukcijom tijela preminule nije utvrđen točan uzrok smrti, dok su na tijelu pronađene višestruke ozljede'', priopćili su iz policije. 

Vezani članci U dvorištu obiteljske kuće pronađeno tijelo žene, policijski očevid u tijeku Strava kod Sesveta: Ubio majku pa pokušao pobjeći policiji, morali ga vezati U dvorištu obiteljske kuće pronađeno tijelo žene, policijski očevid u tijeku - 2 Strava u Sesvetama: Pronašli tijelo žene, priveden član obitelji. Sin je ubio majku sjekirom?

Policija intenzivno traga za počiniteljem i moli građane koji raspolažu konkretnim i korisnim saznanjima o ovom događaju da se jave u najbližu policijsku postaju ili na broj telefona 192.

Podsjetimo, tijelo je u obiteljskoj kući našla susjeda. Kuća je navodno bila u neredu, a ubijena žena živjela je sama. Susjedima su nesretnu ženu opisali kao mirnu osobu koja nije bila sklona sukobima.