Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ubio ju provalnik

Policija traži ubojicu: Na tijelu žene (77) iz Novakovca pronađene višestruke ozljede

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija je potvrdila da je 77-godišnja žena, čije je tijelo pronađeno prije nekoliko dana u kući u Novakovcu, ubijena.

Žena (77), čije je tijelo u ponedjeljak pronađeno u kući u Novakovcu, ubijena je. Policija je izvijestila da je nesretnu ženu početkom veljače u njezinoj kući ubio nepoznati provalnik. ''Obdukcijom tijela preminule nije utvrđen točan uzrok smrti, dok su na tijelu pronađene višestruke ozljede'', priopćili su iz policije. 

Pročitajte i ovo Ilustracija Užas u Njemačkoj U psihijatrijskoj klinici ubijen liječnik, u blizini pronašli muškarca oblivena krvlju Danka Ilić Tijelo nije pronađeno Načelnik policije o Dankinim ubojicama: "Oni o tome govore hladno, kao da su udavili mače". Otkrio i moguće razloge zašto kriju gdje je tijelo djevojčice

Policija intenzivno traga za počiniteljem i moli građane koji raspolažu konkretnim i korisnim saznanjima o ovom događaju da se jave u najbližu policijsku postaju ili na broj telefona 192.

Podsjetimo, tijelo je u obiteljskoj kući našla susjeda. Kuća je navodno bila u neredu, a ubijena žena živjela je sama. Susjedima su nesretnu ženu opisali kao mirnu osobu koja nije bila sklona sukobima.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene