Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

USKORO UŽIVO Milanović sazvao izvanrednu konferenciju za medije: Pogledajte što je dočekalo novinare

Postavljena prometna signalizacija

U samo dva dana čak pet naleta na divljač u jednoj županiji: Policija izdala vozačima važno upozorenje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na međimurskim cestama u samo dva dana došlo je do pet naleta vozila na divljač, upozoravaju iz policije i pozivaju vozače na oprez.

U posljednjih 48 sati, tijekom ponedjeljka i utorka, na međimurskim prometnicama evidentirano je pet naleta vozilima na divljač (srneća divljač) koja je pretrčavala kolnik.

Naleti na divljač evidentirani su na prometnicama u Dragoslavcu, između Šenkovca i Brezja, između Sivice i Podturna, između Dekanovca i Gardinovca te između Murskog Središća i Štrukovca, poručuju iz policije.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Policija upozorava Velika opasnost na cesti, vozači, pazite, mogli biste dobiti kaznu: Tijekom vikenda zabilježen veliki porast ovakvih nezgoda

Kako bi se spriječili ovakvi događaji, policija upozorava vozače da tijekom vožnje obrate pozornost na prometnu signalizaciju postavljenu kako bi podsjetila na moguće pojavljivanje divljači na cesti.

Pojava divljači na prometnicama najučestalija je u ranim jutarnjim i večernjim satima.

Pročitajte i ovo Divljač - 5 STROGE KAZNE Policija izdala vozačima važno upozorenje: Tiče se divljači, a jednu stvar posebno ističu

Apeliraju na sve sudionike u cestovnom prometu da prilagode brzinu kretanja stanju i uvjetima na cesti te da poštuju prometna pravila i postavljenu prometnu signalizaciju kako bi sigurno stigli na svoja odredišta.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene