Obavijesti Video Pretražite Navigacija
određen istražni zatvor

Stravični detalji! Djevojci odgrizao čitave dijelove lica: "Htio sam iz nje istjerati Sotonu"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tridesetogodišnji akademski glazbenik završio je u Remetincu zbog optužbi da je pokušao ubiti svoju poznanicu. Otkriveni su stravični detalji zločina.

Stravičan događaj dogodio se 12. travnja u stanu oštećenice na području Zaprešića, kada ju je tridesetogodišnji akademski glazbenik pokušao ubiti. Nakon svađe počeo ju je gristi po licu, odgrizavši joj čitave dijelove lica i nanijevši joj teške tjelesne ozljede, a na ispitivanju je navodno rekao kako je iz djevojke pokušao istjerati Sotonu.

Kako prenosi Jutarnji list, susjedi su pozvali policiju koja ga je odmah uhitila, no u policijskoj marici napao je i njih. Prisilno je hospitaliziran, a nakon tjedan dana je završio u Remetincu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna u beogradu Uhićen modni dizajner Darko Kostić: Zatočio mladića (19) u ostavi i prijetio mu ubojstvom

Pročitajte i ovo Sanja Sarnavka - 3 Strava u Ivancu Nastavlja se krvavi niz stradavanja žena: "Nasilnicima se isplati nasilje jer ne dobivaju kazne kakve zaslužuju"

Županijsko državno odvjetništvo u Velikoj Gorici je 20. travnja ispitalo muškarca zbog osnovane sumnje na počinjenje kaznenog djela ubojstva u pokušaju te kaznenog djela napada na službenu osobu.

"Postoji osnovana sumnja da je osumnjičeni 30-godišnjak 12. travnja 2022. od 23:30 do 23:50 sati, u stanu oštećenice, nasrnuo na nju i bio fizički nasilan prema njoj, te joj pritom nanio višestruke ozljede koje su teške naravi. Osumnjičenika su, u njegovoj namjeri da usmrti oštećenicu, spriječili policijski službenici te se osnovano sumnja da je potom, u policijskom vozilu, fizički napao dvoje policijskih službenika nanijevši im tjelesne ozljede.

Županijsko državno odvjetništvo u Velikoj Gorici je, nakon provedenog ispitivanja, podnijelo sucu istrage Županijskog suda u Velikoj Gorici prijedlog za određivanje istražnog zatvora protiv osumnjičenika zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela. Sudac istrage je to prihvatio i odredio osumnjičeniku istražni zatvor", napisali su u prioćenju.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene