Obavijesti Video Pretražite Navigacija
napao i policajca

Čuli se krikovi i zapomaganje: U Zaprešiću pokušao ubiti bivšu partnericu

Obiteljsko nasilje - Ilustracija - 3
Obiteljsko nasilje - Ilustracija - 3 Foto: DNEVNIK.hr
Zagrebačka policija prijavila je 30-godišnjaka koji je prošle srijede u Zaprešiću pokušao ubiti svoju 36-godišnju partnericu, a prilikom intervencije je lakše ozlijedio i policajca.

U noći na prošlu srijedu zagrebačka policija je zaprimila dojavu o krikovima i zapomaganju ženske osobe koje je dopiralo iz stana u Zaprešiću. Budući da su krikovi upućivali da je ženska osoba u životnoj opasnosti, policajci su uporabom sile ušli u stan u kojem su zatekli ozlijeđenu 36-godišnjakinju i 30-godišnjaka koji je vikao, nekontrolirano mahao rukama i oglušio se o naredbe policajaca pa je priveden.

Tijekom kriminalističke istrage je utvrđeno kako je 30-godišnjak došao u stan 36-godišnjakinje s kojom je ranije bio u intimnoj vezi te da je, bez ikakvog povoda, počeo fizički napadati bivšu partnericu. Uz to, 30-godišnjak je ničim izazvan u policijskom vozilu nasrnuo na policajca kojeg je lakše ozlijedio.

Pročitajte i ovo Johnny Depp i Amber Heard Potpuni šok za njega Johnny Depp optužbe o fizičkom zlostavljanju žena nazvao gnjusnima: ''Nikad u životu nisam udario ženu''

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Ispitan na DORH-u Manijak premlatio ženu pred djecom, istukao 14-godišnje dijete i ozlijedio bebu: Zatražen istražni zatvor

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja 30-godišnjak je predan pritvorskom nadzorniku dok je kaznena prijava podnijeta velikogoričkom Županijskom državnom odvjetništvu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene