Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Poginuo 19-godišnjak, 24-godišnji vozač teško ozlijeđen

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedna je osoba poginula dok je jedna teško ozlijeđena u teškoj prometnoj nesreći koja se jutros u 4,35 sati dogodila na pulskoj obilaznici.

U nesreći je poginuo 19-godišnji suvozač u "golfu 4" iz Vinkurana pokraj Pule, dok je vozač, 24-godišnjak, također iz Vinkurana, pronađen s teškim ozljedama nekoliko metara od vozila te je u vrlo teškom stanju prebačen na odjel intenzivne njege pulske Opće bolnice.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Očevid u tijeku Tragedija u Osijeku: Vlak udario u automobil, vozač poginuo na licu mjesta Slika nije dostupna Preminuo na mjestu nesreće Automobilom se zaletio u betonski zid i poginuo

Po podacima istarske policije, nesreća se dogodila kada je vozač zbog neprilagođene brzine izgubio nadzor nad vozilom te nakon zanošenja po cesti udario u nogostup i na kraju u stup javne rasvjete.

Od siline udarca vozač, koji nije bio vezan, ispao je iz automobila i pao 20-ak metara od automobila dok je suvozač na mjestu preminuo priklješten na sjedalu zbog čega su morali intervenirati i vatrogasci.

O silini udarca svjedoči i to da je motor automobila također pronađen nekoliko metara od mjesta nesreće.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene