Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nemirna noć u okolici Zadra

Pakoštane: Palili gume i kontejnere, blokirali ceste kamenjem i granama

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Čini se kako dio stanovnika Pakoštana, Vrane, Zadra i Bibinja ipak nije poštivao želju generala Ante Gotovine koji je pozvao na mir kakva god da presuda bila.

Tijekom noći zadarska je policija zbog paljenja guma, bacanja kamenja i grana na dionicama ceste, paljenja kontejnera smeća te ispisivanja grafita po fasadama zgrada imala preko 10 intervencija. Tako su jutros u Zadru osvanuli grafiti 'prodali ste Antu za europsku kartu', 'mrzim Vladu, Gotovina heroj', i 'izdajice'.

Pročitajte i ovo Žrtva nasilja ide u zatvor na 2,5 godine Žrtva Damira Škare o konačnoj presudi za silovanje: "Pravda je nekako spora, ali je pravedna, dostižna" Damir Škaro (Foto: Dnevnik.hr) Visoki kazneni sud odlučio Škaro mora u zatvor zbog silovanja: Potvrđena kazna bivšem zastupniku i proslavljenom olimpijcu

'Radi se o sporadičnim slučajevima u kojima nije nastala veća materijalna šteta niti ima ozlijeđenih osoba. Nitko nije priveden', potvrđeno je iz zadarske policije. Vatru su gasili pripadnici Vatrogasne zajednice Zadarske županije, prvu intervenciju imali su u 21,23 sata, a zadnju u 1,37 sati.

>> Gotovina je nazvao obitelj, bio je ljutit, ali nikako ne želi prosvjede

Podsjetimo, jučer je haški sud donio presudu hrvatskim generalima te Antu Gotovinu osudio na 24, Mladena Markača na 18, a Ivana Čermaka oslobodio krivnje. Ante Gotovina pozvao je građane da mirno dočekaju presudu i odustanu od prosvjeda. Stanovnici zadarskog područja ipak su se u večernjim satima oglušili na želju generala.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene