Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pakoštane u šoku

Gotovina je nazvao obitelj, bio je ljutit, ali nikako ne želi prosvjede

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mještani Pakoštana su šokirani presudom.

Kada je sudac izgovarao 'udruženi zločinački pothvat', 'SAO Krajina', 'pljačka', osjećali su se kao da se sudi i njima. General Gotovina nazvao je obitelj nakon presude.

Pročitajte i ovo Ilustracija Potrošačka prava Građani u Njemačkoj sve teže dolaze do gotovine: Plaćate li radije kešom ili karticom? Ljubav koja nadilazi vrijeme Pokrovitelj Generali Ljubav koja nadilazi vrijeme: Kako uz pomoć financijskog plana zaštititi najmilije i usaditi dobre navike

Nakon godina šutnje pred kamere Nove TV izašao je i kum Ante Gotovine Ante Kapitanović. 'On je uvijek bio optimist i nikad mu na pamet nije padalo ovo što se dogodilo danas. Ante je izuzetno psihički i fizički jak, ali svi smo mi do nekog trena jaki. Katastrofa za hrvatsku državu, neka se upitaju ovi političari što smo napravili', kazao je Kapitanović.

>> Kninska zastava spuštena na pola koplja

>> Poštuju generalove želje: U Pakoštanima bez euforije i prosvjeda

Mještani Pakoštana i dalje šalju poruke podrške generalu Gotovini. No, presuda je izazvala šok. 'Ja bih sam sebi sad prerezao žile', rekcija je jednog stanovnika, dok je drugi rekao da se osjeća kao da ga je pregazio vlak.

Obitelj Ante Gotovine dugo je ostala iza zaključanih vrata. Sam ih je general u posljednjem telefonskom razgovoru uvjeravao kako u nedjelju stiže kući. Danas, nakon izricanja presude, ponovno ih je nazvao. Bio je ljutit zbog izrečene kazne od 24 godine zatvora, no ponovio je kako ne želi nikakve prosvjede ni okupljanja zbog toga, a mještani Pakoštana poštuju njegovu želju.
 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene