Policijski očevid (Foto: Arhiva/Petar Glebov/PIXSELL)
Policijski očevid (Foto: Arhiva/Petar Glebov/PIXSELL) Foto: Arhiva/Petar Glebov/PIXSELL

Iz PU splitsko-dalmatinske izvijestili su i da je osoba koja se dovodi u vezu s napadom odmah uhićena te da je kriminalistička istraga u tijeku.


Iz Policijske uprave splitsko-dalmatinske izvijestili su kako su u 21 sat zaprimili dojavu iz Hitne medicinske pomoći da je k njima na obradu dovezena mlađa muška osoba.

Vezani članci Mjesto strašne nesreće u Zmajevcu Objavljeni detalji strašne tragedije u Baranji: Kamionom udario dijete na biciklu, a onda ga i pregazio Gužve u Hrvatskoj - 2 ''Kuhalo'' u splitskoj trajektnoj luci: Zbog ogromne gužve morala reagirati policija, uputili i molbu građanima

Utvrđeno je da se radi o 17-godišnjaku, koji je prema prvim informacijama nakon verbalnog sukoba s drugom muškom osobom u Ulici Čulića dvori u Splitu ozlijeđen oštrim predmetom te mu je pružena pomoć.

Policija je izvijestila da je odmah uhićena osoba koja se dovodi u vezu s napadom te da je kriminalistička istraga u tijeku.

Podsjetimo, u zadnje je vrijeme Split u nekoliko navrata bio na stranicama crnih kronika. Primjerice, na Praznik rada u 19.45 sati u Splitu, u ugostiteljskom objektu napadač je pucanjem iz vatrenog oružja ozlijedio 27-godišnjaka koji je prevezen u bolnicu. Navodno su se dva muškarca posvađala, a zatim je jedan od njih posegnuo za oružjem.

Nadalje, splitske policajce početkom tjedna nožem je napao provalnik kojeg su hvatali, nakon čega su potegli oružje i ranili ga u nogu. U sukobu su ranjena četiri policajca.