Obavijesti Video Pretražite Navigacija
ŠTO SE DOGAĐA?

Novi okršaj hladnim oružjem u Splitu: 17-godišnjak izboden nakon svađe

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iz PU splitsko-dalmatinske izvijestili su i da je osoba koja se dovodi u vezu s napadom odmah uhićena te da je kriminalistička istraga u tijeku.

Iz Policijske uprave splitsko-dalmatinske izvijestili su kako su u 21 sat zaprimili dojavu iz Hitne medicinske pomoći da je k njima na obradu dovezena mlađa muška osoba.

Pročitajte i ovo Uhićeni Splićanin imao je i dva vuka (ilustracija) Užas u Dalmaciji Uhićen Splićanin koji je držao 67 pasa i dva vuka: Doznajemo zašto zvijeri ne mogu natrag u prirodu Ilustracija djevojčica na intenzivnoj Obrat u slučaju teško opečene jednogodišnjakinje u Splitu: Policija objavila detalje

Utvrđeno je da se radi o 17-godišnjaku, koji je prema prvim informacijama nakon verbalnog sukoba s drugom muškom osobom u Ulici Čulića dvori u Splitu ozlijeđen oštrim predmetom te mu je pružena pomoć.

Policija je izvijestila da je odmah uhićena osoba koja se dovodi u vezu s napadom te da je kriminalistička istraga u tijeku.

Podsjetimo, u zadnje je vrijeme Split u nekoliko navrata bio na stranicama crnih kronika. Primjerice, na Praznik rada u 19.45 sati u Splitu, u ugostiteljskom objektu napadač je pucanjem iz vatrenog oružja ozlijedio 27-godišnjaka koji je prevezen u bolnicu. Navodno su se dva muškarca posvađala, a zatim je jedan od njih posegnuo za oružjem.

Nadalje, splitske policajce početkom tjedna nožem je napao provalnik kojeg su hvatali, nakon čega su potegli oružje i ranili ga u nogu. U sukobu su ranjena četiri policajca.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene