Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U teškoj prometnoj nesreći koja se u subotu navečer dogodila na državnoj cesti Vodnjan-Pula, poginuo je 20-godišnjak iz Pule, a teško su ozljeđene dvije 19-godišnjakinje i 21-godišnjakinja, sve iz Pule, potvrdila je u nedjelju ujutro istarska policija.


Nesreća se dogodila u subotu u 22,15 sati kada je 20-godišnjak upravljajući osobnim automobilom "Opel vectra" pulskih registracija, koji se uključivao u promet s Pulske ulice na državnu cestu Vodnjan-Pula, oduzeo prednost prolaska osobnom vozilu "Mercedes" pulskih registracija koji se kretao iz smjera Pula-Vodnjan.

Vezani članci Na mjestu tragedije građani su zapalili svijeće Preminuo i treći mladić iz stravične nesreće u Zadru: "Danima smo se borili za njegov život, ali nažalost nismo uspjeli" Provjereno donosi priču o prebrzim vožnjama (Foto: Provjereno) Vozio 234 km/h, prošao kroz tri crvena i sve to snimao: Zašto se u društvu sve češće događaju ovakve stvari?

Od siline udarca "opel" je sletio van kolnika, a mladi vozač poginuo.

Teško su ozlijeđene dvije 19-godišnjakinje, putnice iz "Opela" te 21-godišnjakinja, putnica u "Mercedesu", dok je druga putnica 20-godišnjakinja iz Pule lakše ozlijeđena. Vozač "Mercedesa" prošao je bez ozljeda.

Zbog očevida nesreće cesta Vodnjan-Pula bila je zatvorena za promet od 22.30 do 1.25 sati. (Hina)