Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prekršajno sankcioniran

Mrtav pijan vozio po Vrgorcu! Zaustavila ga policija, a alkohol je bio samo početak prekršaja koje je napravio

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Vrgoračka policija uhitila je muškarca (47) koji je vozio automobil s čak 3,34 promila alkohola u organizmu, a počinio je još nekoliko prekršaja.

Policajci su u ponedjeljak oko 11 sati u Vukovarskoj ulici u Vrgorcu zaustavili osobni automobil kojim je upravljao 47-godišnjak.

Pročitajte i ovo Ilustracija zaboravljeni slučaj Policajci idu u zatvor: Brutalno prebili pijanog vozača, slomili mu rebra, razderali trbušnu opnu i slezenu...

Tijekom kontrole utvrđeno je kako je vozač upravljao neosiguranim vozilom, pri čemu mu je istekla prometna dozvola, a alkotestiranjem je utvrđeno da je upravljao vozilom s 3,34 promila alkohola.

Pročitajte i ovo Ilustracija Prijeti mu zatvor Mrtav pijan jurio automobilom pa se zabio u agregat na benzinskoj postaji

"Isključen je iz prometa te je smješten u prostorije policije do prestanka djelovanja alkohola. Zbog utvrđene sumnje da je počinio prekršaje upravljanje vozilom pod utjecajem alkohola i neregistrirano vozilo i bez važeće prometne dozvole 47-godišnjak je prekršajno sankcioniran", izvijestila je PU splitsko-dalmatinska.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene