Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prijeti mu zatvor

Mrtav pijan jurio automobilom pa se zabio u agregat na benzinskoj postaji

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Osječko-baranjska policija privela je pijanog vozača koji je u Čepinu, kod Osijeka, s 3,59 promila alkohola u krvi automobilom udario u agregat na benzinskoj postaji. Zbog toga mu prijeti novčana kazna ili do 60 dana zatvora, izvijestila je u ponedjeljak policija.

Prometna nesreća s materijalnom štetom dogodila se u Čepinu u petak poslije 11 sati, kada je 52-godišnji vozač osobnog automobila uslijed neprilagođene brzine vozilom udario u agregat na benzinskoj postaji.

Alkotestiranjem mu je utvrđena prisutnost od 3,59 promila alkohola u krvi, pa je smješten u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja opojnog sredstva.

Pročitajte i ovo Ilustracija zaboravljeni slučaj Policajci idu u zatvor: Brutalno prebili pijanog vozača, slomili mu rebra, razderali trbušnu opnu i slezenu...

Za počinjene prekršaje predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu do 2910 eura ili kazna zatvora do 60 dana, zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima kategorije B u trajanju do 12 mjeseci i šest bodova, napominju u policiji.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene