Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U dvorištu

Mladog pakistanskog migranta izudarao metalnom cijevi i teško ga ozlijedio, slijedi mu kaznena prijava

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sisačko-moslavačka policija kazneno će prijaviti 43-godišnjaka koji je u noći 1. travnja u mjestu Roviška na glinskom području metalnom cijevi na ulazu u dvorište svoje obiteljske kuće izudarao migranta i teško ga ozlijedio.

Policija je izvijestila da je 43-godišnjak u noći oko 1:30 metalnom cijevi nekoliko puta po tijelu udario njemu tada nepoznatog muškarca ispred dvorišta obiteljske kuće.

Pročitajte i ovo Iris Žerić, koordinator kampa Lipa Migrantski kamp Lipa Nakon što je razbijen krijumčarski lanac koji je zarađivao milijune eura Dnevnik Nove TV doznao što se događa u kampu pored granice s Hrvatskom: "Ima ih na svakom koraku" Ilustracija najmanje 5 mrtvih Strava u Engleskom kanalu: Više ljudi utopilo se pokušavajući doći iz Francuske

Zbog zadobivenih ozljeda muškarcu je pružena liječnička pomoć u sisačkoj Općoj bolnici gdje su mu utvrđene teške tjelesne ozljede, a tijekom kriminalističkog istraživanja utvrđeno je da se radi o 19-godišnjem Pakistancu.

Stanje je ozlijeđenog, kako se doznaje, stabilnije, ali je još uvijek ozbiljno.

Policija je u priopćenju navela da će 43-godišnjak biti kazneno prijavljen za nanošenje teške tjelesne ozljede Općinskom državnom odvjetništvu u Sisku. (Hina)

Aktualno Koliko u Hrvatskoj košta pristojan život? Ministar o preživljavanju sa 7500 kuna: "To je vrlo složena tematika" Novac/Ilustracija (Foto: Dnevnik.hr) Novac/Ilustracija (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr Ministar državne imovine Goran Marić (Foto: Dnevnik.hr) Ministar državne imovine Goran Marić (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr +0 Ilustracija (Foto: Gettyimages) Hrvatska Koliko u Hrvatskoj košta pristojan život? Ministar o preživljavanju sa 7500 kuna: "To je vrlo složena tematika" 1/3 >>
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene