Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Mirjana Pukanić, supruga ubijenog novinara Ive Pukanića, danas se pred Općinskim kaznenim sudom u Zagrebu izjasnila da nije kriva zbog posjedovanja 15 grama kokaina, koji je po optužnici u stanu u Ilici pronašla njezina kućna pomoćnica.


Mirjana Pukanić je nakon čitanja optužnice izjavila novinarima da droga pronađena u kutijici za nakit nije njezina. Njezina braniteljica Višnja Drenški-Lasan rekla je kako je Pukanić priznala konzumaciju, no tvrdi da pronađena droga njoj ne pripada. Dodala je da Pukanić nije bila u Zagrebu na dan kad je pronađena droga.

Vezani članci Uhićen mladić, ilustracija Pala sedmorica dilera: Šibenska policija kod njih pronašla drogu, oružje, elektrošokere, uređaj za prisluškivanje... Policija, ilustracija Muškarac uhićen zbog kokaina pokušao podmititi policajca: Tijekom pretrage imanja policija naišla na tužni prizor

Po optužnici drogu je pronašla kućna pomoćnica Vlasta Berger koja je ispričala u istrazi da ju je nazvao Ivo Pukanić i zamolio da pregleda kutiju s nakitom njegove supruge jer sumnja da prodaje nakit kako bi kupila drogu. Kad je pomoćnica pronašla drogu, o tome je obavijestila Pukanića koji je zatim slučaj prijavio policiji. (Hina)