Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Određen mu pritvor

Cure detalji jezivog ubojstva žene (89) u Splitu: Dječak ju je ubio, a tijelo odvukao do balkona

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Protiv 15-godišnjaka je splitska policija jučer podnijela kaznenu prijavu zbog teškog ubojstva. Određen mu je istražni zatvor.

Sudac za mladež Županijskog suda u Splitu odredio je istražni zatvor 15-godišnjaku koji se sumnjiči da je u nedjelju kasno popodne ubio 89-godišnju ženu u njezinu stanu u Splitu, doznaje se u utorak na Županijskom sudu.

Pročitajte i ovo Danka Ilić Tijelo još nije pronađeno U potragu za Dankom uključili se i mještani rodnog sela jednog od ubojica Ilustracija što se dogodilo? Ubojica mladog Splićanina na hitnu dovezen s ozljedama glave i čeljusti: Prebacili ga u drugi zatvor

Sudac za mladež istražni zatvor odredio je 15-godišnjem mlađem maloljetniku 'zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela i osobito teških okolnosti'.

Protiv 15-godišnjaka je splitska policija jučer podnijela kaznenu prijavu zbog teškog ubojstva. Sumnjiče ga da je u nedjelju kasno popodne zakucao na vrata stana 89-godišnjakinje na 3. katu Sukošanske ulice u Splitu te nakon toga staricu ugurao u stan. Potom joj je zadao više udaraca od kojih je umrla na mjestu napada.

Kako neslužbeno navode mediji, nakon što ju je ubio, tijelo je odvukao do balkona i tamo ostavio. Iz stana ništa nije nestalo.

Za vrijeme ubojstva sin ubijene starice, koji je s njom živio, radio je.

Ubojica je zatim sav krvav otišao u zgradu Policijske uprave splitsko-dalmatinske, koja je u samom susjedstvu, te se prijavio. Prvo je rekao kako je napadnut, a kasnije priznao što je učinio. Uhićeni 15-godišnjak tijekom kriminalističkog istraživanja testiran je na alkohol i opojna sredstva.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene