Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nastradali turisti

Objavljeni detalji tragedije kod Korčule: Francuz poginuo dok je ronio, njegov maloljetni sin hospitaliziran

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na otoku Korčuli poginuo je 46-godišnji francuski državljanin koji je ronio. Njegov maloljetni sin završio je u bolnici.

U utorak oko 18 sati policija je zaprimila dojavu o potrebnoj pomoći stranim turistima na otoku Korčuli, kod uvale Zaklopatica.

Pročitajte i ovo Policija traži muškarca Javite im FOTO Jeste li vidjeli ovog muškarca: Traži ga policija, objavili su i snimku Ilustracija Završena krim istraga Muke po baušteli: Poslovođa teško ozlijeđenom radniku za šutnju dao novac i ponudio posao, policija ga pritvorila

Izlaskom na mjesto događaja, policajci su utvrdili da je 46-godišnji Francuz, oko 16 sati ronio na dah kod uvale Zaklopatica. Pokušao je zaroniti u spilju koja se nalazi na dubini oko 30 metara.

Kako nakon određenog vremena nije izronio, njegov maloljetni sin koji se nalazio u gumenjaku, zaronio je za njim i pronašao ga u besvjesnom stanju.

Plovilom Lučke kapetanije 46-godišnjak je prevezen u Velu Luku gdje mu je pružana liječnička pomoć, međutim nije mu bilo spasa.

Njegov sin prevezen je u KBC Split, gdje je zadržan na daljnjem liječenju. O svemu je obaviješteno nadležno državno odvjetništvo.


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene