Obavijesti Video Pretražite Navigacija
ISTRAGA U TIJEKU

Tragedija kod Korčule: 46-godišnji Francuz smrtno stradao dok je ronio, njegov maloljetni sin hitno je prebačen u bolnicu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na otoku Trstenik kod Korčule dogodila se teška nesreća u kojoj je poginuo 46-godišnjak, dok je njegov maloljetni sin ozlijeđen i prebačen u splitsku bolnicu.

U utorak oko 18 sati na Korčuli dogodila se nesreća. Dvoje francuskih turista su ronili, 46-godišnjak i njegov maloljetni sin. Otac je smrtno stradao, a maloljetnik je ozlijeđen te mu se pruža liječnička pomoć u KBC Split.

Pročitajte i ovo Spašavanje posjetitelja iz žičare u Turskoj Ozlijeđeno deset osoba VIDEO Strašna nesreća na žičari u Turskoj: Jedna osoba poginula, još traje evakuacija zaglavljenih u kabinama Nesreća kod Varaždina - 4 Tragedija kod Varaždina Maleno mjesto zavijeno u crno, sumještani se opraštaju od poginulih: "Žalosno je"; Policija poslala posebno upozorenje

Iz policije su nam rekli da su ronili u jednoj uvali na predjelu otoka Trstenik. Kriminalističko je istraživanje u tijeku.

Čitatelj, koji je bio u luci kada su dovezli unesrećene, je za DNEVNIK.hr rekao da su preminulog pokušavali oživljavati sat vremena, a njegov sin sve je to u šoku gledao.

''Tamo sam i ja znao otići roniti. To je špilja s još jednim otvorom. Može se otići s maskom, bez ili s bocama. Čovjek je imao hematome i na licu tako da je moja pretpostavka da je možda lupio u zatvoreno kada je išao izroniti i da ga je uhvatila možda panika'', rekao je.

Danas je bio miran dan pa, kaže, struja nije bila problem.

''Kurenti nisu bili jaki. Više što špilja nije za podcijenit'', dodao je.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene