Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Potraga za razbojnikom

Policija lovi razbojnika i traži pomoć: Prepoznajete li osobu s videosnimke?

Razbojništvo na području Dubrovnika (Foto: MUP)
Razbojništvo na području Dubrovnika (Foto: MUP) Foto: MUP
Dubrovačka policija objavila je snimku razbojništva u Dubrovniku uz pitanje "Prepoznajete li osobu s videozapisa?".

Dubrovačka policija objavila je videozapis razbojništva koje se dogodilo u Dubrovniku 27. lipnja. Mole građane da im pomognu u potrazi za osobom sa snimke.

Pročitajte i ovo Nestala Danka Ilić Objavljene najnovije informacije FOTO Oglasila se austrijska policija: ''Razjašnjen je identitet osoba...'' Ivana Ilić Potraga se nastavlja Oglasila se majka nestale Danke: "Pogledala sam snimku iz Beča"

"Provodeći opsežno kriminalističko istraživanje kaznenog djela Razbojništva koje se dogodilo u jutarnjim satima u srijedu, 27. lipnja u Dubrovniku, objavljujemo videozapis kojim je snimljen počinitelj ovog kaznenog djela. Radi se o muškarcu starosti između 40 i 50 godina, srednje tjelesne građe i visine oko 180 cm. U vrijeme počinjenja kaznenog djela bio je odjeven u traperice tamnije boje, crne tenisice i tamnozelenu prugastu košulju koju je nakon počinjenja djela skinuo i nastavio se kretati u tamnijoj majici kratkih rukava", stoji u policijskom priopćenju.

Policija moli građane da, ako imaju saznanja o identitetu osobe sa snimke, odnosno raspolažu korisnim informacijama o počinitelju ovog kaznenog djela, o tome obavijeste Policijsku upravu dubrovačko-neretvansku, odnosno najbližu policijsku upravu ili policijsku postaju, osobno ili pozivom na dežurni telefon 192, odnosno na e-mail dubrovacko-neretvanska@policija.hr

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene