Obavijesti Video Pretražite Navigacija
PALE ČETIRI OSOBE

Dolijali dileri droge u Rovinju: Policija pronašla heroin, marihuanu, amfetamine, MDMA...

Pali dileri droge u Rovinju - 3
Pali dileri droge u Rovinju - 3 PU Istarska
Aktualno Galerija Pali dileri droge u Rovinju - 3 Pali dileri droge u Rovinju - 3 Foto: PU Istarska Pali dileri droge u Rovinju - 4 Pali dileri droge u Rovinju - 4 Foto: PU Istarska Pali dileri droge u Rovinju - 2 Pali dileri droge u Rovinju - 2 Foto: PU Istarska +0 Pali dileri droge u Rovinju - 1 Galerija 1/4 >>
Četiri osobe prijavljene su zbog preprodaje droge, objavila je u priopćenju PU istarska.

Rovinjska policija dovršila je kriminalističko istraživanje i utvrdila sumnju da su 25-godišnjak, 38-godišnjak, 35-godišnjak i 24-godišnjakinja počinili kazneno djelo neovlaštena proizvodnja i promet drogama, a 25-godišnjak će biti prijavljen i zbog omogućavanja trošenja droge, s obzirom na to da je drugima ustupio stan za konzumaciju droga.

Policijski službenici 2. siječnja u prijepodnevnim satima u centru Rovinja zatekli su četvero hrvatskih državljana nad kojima su postupali zbog sumnje da se bave preprodajom droge.

Tijekom postupanja kod 25-godišnjaka su pronašli više pakiranja od ukupno 19,25 grama amfetamina, 6,20 grama marihuane, sedam tableta MDMA i digitalnu vagu, objavila je PU istarska. 

Temeljem naloga nadležnog suda, policija je obavila pretragu stana na području Rovinja u kojem osumnjičeni 25-godišnjak boravi sa 24-godišnjakinjom te su pronašli još nekoliko pakiranja s ukupno 10,15 grama amfetamina, 1,85 grama marihuane, dvije polovice tableta droge MDMA i novčani iznos za koji se pretpostavlja da potječe od preprodaje droge.

Pročitajte i ovo Dražen Rastović, voditelj Službe kriminaliteta droga ZA DNEVNIK NOVE TV Šef Službe kriminaliteta droga otkrio koliko su zaplijenili ove godine: "To je višemilijunska vrijednost. Ali za nas hrvatske policajce oduzeta droga je smeće"

Policija je obavila i pretragu stana na području Rovinja koji koristi 38-godišnjak, u kojemu su policijski službenici pronašli više vrećica sa sadržajem droge amfetamin bruto težine 54,20 grama, 0,55 grama heroina i više kapsula s bijelom praškastom materijom nalik na kokain bruto težine 30,5 grama.

Pročitajte i ovo Droga najjača droga na svijetu 50 puta jači od heroina: Policija zaplijenila količinu dovoljnu da ubije sve Amerikance

Osumnjičeni su po dovršetku kriminalističkog istraživanja, 3. siječnja u poslijepodnevnim satima, privedeni u pritvorsku jedinicu Policijske uprave istarske.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene