Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Off-road šminka

Škoda Rapid Spaceback i u ScoutLine izvedbi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Češki je proizvođač odlučio dodatno proširiti ponudu modela Rapid pa je tako Spaceback izvedba sada dobila "off-road" izvedbu pod nazivom ScoutLine. Pojam off-road je pod navodnicima jer bi Rapid Spaceback ScoutLine mogli nazvati pseudo off-road modelom s obzirom kako su njegove izmjene prvenstveno vizualne naravi.

 

Pročitajte i ovo Češki radnici (Foto: Arhiva/AFP) Škoda otišla najdalje Bitka protiv nedostatka radne snage: Češkoj nedostaju radnici, drastično rastu plaće TEST RABLJENOG Škoda Yeti 1.6 TDI - 2 Lovac na rabljene Test rabljenog: Škoda Yeti 1.6 TDI

Naime, ScoutLine ne donosi pogon na sva četiri kotača, a nema niti izmjena ovjesa, odnosno podnica nije povišena u odnosu na standardnu verziju. Dakle, novosti se svode na nove mat crne prednje i stražnje branike sa srebrnim središnjim dijelom te nove plstične obloge pragova i lukova blatobrana za veću zaštitu karoserije.

Nadalje, Škoda je ponudu proširila i novim naplacima veličine 16 i 17 cola, pod nazivom Rock, odnosno Camelot, a tu su i nova kućišta bočnih retrovizora. Recimo i kako će ScoutLine biti dostupan u svim bojama standardnog Rapid Spacebacka.

Isto vrijedi i za motorizaciju koja će također biti u potpunosti preuzeta iz standardnog modela, izuzev ekonomičnije GreenLine izvedbe. Drugim riječima, u ponudi će se naći benzince verzije snage 90, 110 i 125 KS te dieseli snage 90 i 116 KS. Svi motoru zadovoljavaju Euro 6 norme i standardno dolaze upareni sa stop-start sustavom.

Prodaja ove izvedbe na pojedinim europskim tržištima kreće već krajem ovog mjeseca.

Više o automobilima potražite na AUTONET.HR

 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene