Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Simon Monjack umro je u svom domu u nedjelju popodne. Liječnička pomoć stigla je prekasno.


Scenarist Simon Monjack umro je u svom domu u Los Angelesu svega pet mjeseci nakon smrti svoje supruge Brittany Murphy, izvjestila je policija. Uzrok smrti još uvijek nije poznat. ‘Detektivi su na terenu i istražuju cijeli slučaj. Za sada se ne zna točni uzrok smrti’, izjavio je u nedjelju navečer narednik Louie Lozano u ime policije Los Angelesa.

Vezani članci Slika nije dostupna Posljednji ispraćaj Brittany Murphy: Tužan Badnjak za obitelj Slika nije dostupna U kući Brittany Murphy pronađena cijela paleta lijekova

U 21:24 sati po kalifornijskom vremenu hitna služba Los Angelesa odazvala se na 911 poziv za hitnu medicinsku pomoć, izvjestio je njihov glasnogovornik Brian Humphrey. Medicinska pomoć pružena je Monjacku, ali prekasno, te je proglašen mrtvim.

>> U kući Brittany Murphy pronađena cijela paleta lijekova

Podsjećamo kako je trebalo više od mjesec dana kako bi se utvrdio uzrok smrti glumice Brittany Murphy. Početkom veljače mrtvozornik u Los Anegelesu američkim medijima ispričao je da je glumica Brittany Murphy umrla od upale pluća, ali da je čimbenik bila i intoksikacija lijekovima koje je dobila na recept.

Mrtvozornik je svoj nalaz objavio u četvrtak a njegov glasnogovornik Craig Harvey je potvrdio kako je primarni uzrok njezinoj smrti bila upala pluća dok su sekundarni čimbenici bili anemija uslijed nedostatka željeza i intoksikacija s više lijekova. Harvey je rekao da su svi lijekovi koje je unijela bili lijekovi koji se izdaju uz liječničku potvrdu, no nije želio reći o kojim se točno lijekovima radi.

Lijepa i uspješna glumica umrla je 20. prosinca u dobi od 32 godine u njenom domu u Hollywoodu.