Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Tužan Badnjak za obitelj i prijatelje prerano preminule Brittany Murphy, koji su se jučer oprostili od nje na Forest Lawn Memorial Park groblju.


'Izgubio sam najboljeg prijatelja i srodnu dušu.', rekao je Simon Monjack, muž prerano preminule 32-godišnje glumice Brittany Murphy tijekom njezinog posljednjeg ispraćaja na Badnje poslijepodne na Forest Lawn Memorial Park groblju u mjestu Glendale u Kaliforniji, onom istom na kojem je u rujnu pokopan Michael Jackson.

Vezani članci Povorka do posljednjeg počivališta Milana Bandića - 2 Grad Zagreb objavio što su sve poduzeli za poštivanje mjera na Bandićevu sprovodu: Više od 300 redara, nekoliko tisuća maski... Slika nije dostupna Cijena smrti u Hrvatskoj: Zbog visoke cijene pogreba mnogi su prisiljeni svoje bližnje pokopati - na rate

>> Umrla 32-godišnja glumica Brittany Murphy

>> U kući Brittany Murphy pronađena cijela paleta lijekova

Obitelj i prijatelji su bili shrvani, te riječima nisu mogli izraziti bol zbog iznenadnog gubitka tragično preminule Brittany. 'Ona je bila osoba puna ljubavi i radosti, a uz to je bila istinski umjetnik. Voljela je glumiti, plesati, pjevati i nastupati. Svjetlost koju je Brittany širila oko sebe se sada zavijek zagasila, ali će nastaviti živjeti u onima koje je dotaknula tijekom svog života.', rekli su članovi njezine obitelji tijekom posljednjeg ispraćaja.

Alex Ben Block, dugogodišnji obiteljski prijatelj Brittany Murphy rekao je da je ironično što je posljednji ispraćaj baš na Badnje večer, zato jer je ona oduvijek obožavala Božić. Njezin otac, Angelo Bertolotti, koji s kćerkom nije pričao već osam godina na sprovod nije niti pozvan, no on je izjavio: 'I da sam bio pozvan, od tuge ne bi ni mogao doći. Namjeravam otići posjetiti Brittanyno posljednje prebivalište za jedno mjesec dana.'

Podsjećamo, Brittany je u nedjelju kolabirala u svom domu u Hollywoodu i preminula. Još uvijek se istražuju uzroci iznenadne smrti, no policija je u njezinom domu pronašla mnoge lijekove, od onih za bolove do antidepresiva.