Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Ne budite ovce, pazite na svoje novce!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Da otkup zlata ima i duhovitu komponentu pokazao je hrvatski lanac srebrnarnica Argentum, i to novom kampanjom kojom građane educira o opasnostima koje se kriju kod brojnih otkupljivača

 Zagreb, 19. srpanj, 2016. – „Ne budite ovce, pazite na svoje novce“ slogan je najnovije medijske kampanje hrvatskog lanca srebrnarnica Argentum koja za cilj ima na duhovit i pristupačan način informirati građane o opasnostima koje se kriju kod ulaska u pogrešnu poslovnicu za otkup zlata, a kojih je na hrvatskom tržištu i dalje veliki broj.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Odnio par tisuća kuna Nemaskirani razbojnik opljačkao 'Argentum' u centru Zagreba

Kontinuiranim praćenjem cijena otkupa zlata u zemlji, dokazano je da građani svakim danom gube na tisuće kuna jer se nisu na vrijeme informirali o najboljim cijenama otkupa zlata. Pojedini otkupljivači iskorištavaju neznanje klijenata i ne isplaćuju im zasluženu svotu. To se događa zato što otkupljivači nisu regulirali cijene zlata sukladno onima na svjetskoj burzi plemenitih kovina, koje su nedavno ponovo narasle, upravo zbog Brexita, referenduma kojime je izglasan izlazak Velike Britanije iz EU.

Edukaciju o ovim opasnostima kao i o tome gdje po najpovoljnijim uvjetima mogu prodavati svoje zlato pokazali su glavna lica nove Argentumove duhovite kampanje - glumica Ivana Boban i mladi glumac Denis Bosak. Oni u kampanji predstavljaju „najveće naivce“ koji su pristali na preniske cijene otkupa svojeg zlata te su, za potrebe kampanje, proglašeni dobitnicima nagrade „Zlatna ovca“. Režiju televizijske reklame potpisuje Vid Begić, dok je direktor fotografije Branko Cahun.

Argentum, hrvatski lanac srebrnarnica, pokrenuo je ovu edukativnu kampanju kako građani ne bi nasjedali na niske cijene otkupa zlata i cjenkanja te kako bi znali da najviše za svoje zlato mogu dobiti u Argentumu - za 1 gram 14-karatnog zlata čak 150 kuna, a za 1 gram čistog, 24-karatnog zlata, čak 265 kuna - što je puno više od cijena koje nude ostali otkupljivači zlata. Cijene otkupa zlata u Argentumu regulirane su svjetskom burzom, a isplata je na licu mjesta.

Prvi u nizu duhoviti video uradak pogledajte na linku: https://youtu.be/qlzRPfJkNWk

Kako bi educirali građane o opasnostima nepovoljnog otkupa u Argentumu su pripremili i zanimljivu infografiku: http://www.argentum.hr/novosti/2016/1537-kako-zaraditi-najvise-novca-kad-prodajete-zlato-infografika

Više informacija potražite na www.argentum.hr ili na besplatnom telefonu 0800 59 59.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene