Povodom Valentinova radnici slastičarnice iz Manile rade na pečenju i ukrašavanju perverznih torti za klijente. No, takve kolače slastičarnica 'Kinky Cakes' ne peče samo za ovaj blagdan, već im je taj posao svakodnevnica.


Dosadašnje uspješno poslovanje 'Kinky Cakes' najviše može zahvaliti upravo tortama čiji oblici su zabranjeni za mlađe od 18. 

Vezani članci Zmija u plafonu Prekinuli nastavu jer su u stropu spazili divovsku zmiju, a onda je uslijedio kaos General Santos City (Foto: Getty) Uhićen Slovenac: Gotovo mjesec dana boravio je u hotelu pa pokušao pobjeći bez plaćanja računa

Posebne dostave na privatne zabave i kupcima koji žele uživati u 'nestašnim' okusima i izgledima ukusnih kolača s vremenom je malu slastičarnicu pretvorio u tvrtku s utjecajem na tržištu. 

Između ostalog najpopularniji su okusi čokolade, vanilije i kave.

Mnogi bi roditelji te okuse željeli i na rođendanima svoje djece, ali 'kvaka' je u tome kako sexy djevojke u bikinijima nisu prikladne za takva obiteljska okupljanja. 

'Kinky Cakes' umjesto običnih slastičara zapošljavaju umjetnike koji vole peći kolače. 

Oni izrađuju sve što kupcu padne na pamet. Svaka torta radi se u potpunosti ručno. Najčešće je sve gotovo već u istom danu. 

U početku su kupci bili šokirani ponudom 'Kinky Cakesa', pa je slastičarnica bila prisiljena uvesti malo autocenzure. No kupci su se s vremenom opustili, a ponuda proširila. 

'Zatvorenik ljubavi', 'Ljubavna kraljica', 'Hot Baby' i 'Noć Viagre' neke su od najpopularnijih torti među kupcima. 

Standardna veličina torte za 15 ljudi stoji oko 31 američki dolar, a za posebno komplicirane strukture nema ekstra nadoplate.