Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Sviđa vam se seks na brodu? Onda dođite na Balaton, kažu mađarske vlasti u nedavno pokrenutoj kampanji kojoj je cilj privlačenje mladih ljudi u to turističko odredište.Turistička zajednica Mađarske šalje e-mail s internet adresom http://abalatoninyar.fw.hu/ navodeći gledatelje da pogledaju kratki animirani film u kojem je prikazana mlada plavuša u seksualnom odnosu s oženjenim muškarcem na ribarskom brodiću. 

Vezani članci Koronavirus na ulicama Budimpešte Premijer susjedne nam zemlje predviđa ljeto bez ograničenja: "Još milijun cijepljenih i ublažavamo mjere" Mađarski premijer Viktor Orban Orbanova kritika Europskoj uniji: ''To je jasan pokazatelj da nešto nije u redu. Zaribali su''

Film, koji prati popularna pjesma iz 80-ih, prikazuje kako muškarac skriva svoj vjenčani prsten dok je u krevetu s plavušom, a ona pak iskazuje posebno oduševljenje kad joj oženjeni skine grudnjak.

"Cilj ove marketinške kampanje je prodaja Balatona kao turističke destinacije posebno za mlade generacije", navode u priopćenju lokalne mađarske turističke vlasti.