Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nakon više od tri desetljeća ljubavi, koja je donijela više nesreće nego sreće, njezini glavni akteri britanski princ Charles i Camilla Parker Bowles se razvode.


Prema pisanju njemačkog tjednika Neue Posta, Charles je odvjetnici Fioni Shackleton, koju je angažirao i za razvod od pokojne Diane, već dostavio službeni zahtjev za razvod.

Vezani članci Kim Kardashian i Kanye West (Foto: AFP) Kim Kardashian predala zahtjev za razvod od Kanyea Westa, pričalo se da neće žuriti, ali sve je iznenadila! Melania Trump, Donald Trump Zbog posljednjih objava na Twitteru Melanije Trump više nitko ne vjeruje da voli svog supruga

Već mjesecima Buckinghamskom palačom se šire vijesti da par ne živi u sretnom braku.

Posljednji "incident" izbio je prije mjesec dana kada je Camilla nakon samo tri dana napustila jahtu na kojoj su s obitelji trebali krstariti nekoliko tjedana.

Njemački list navodi da u zahtjevu za razvod stoji i mjesečna alimentacija od 40.000 eura koju će princ ponuditi Camilli. 

Ona će moći zadržati i titulu vojvotkinje od Cornawalla, stan u Londonu vrijedan pet milijuna eura te darovati nakit, no morala bi vratiti zaručnički prsten koji je u vlasništvu Kraljice. 

Razlozi želje za razvodom nisu poznati, iako postoje različita nagađanja.

Kada su se Charles i Camilla vjenčali, 9. travnja 2005., Londonom su se širile glasine da iznad katedrale lebdi duh pokojne princeze Diane. 

Te će se glasine vjerojatno ponovno pokrenuti jer vijesti o Charlesovom razvodu dolaze pred samu godišnjicu smrti princeze Di, 31. kolovoza. Charles je očito u životu zaboravio da uvijek netko gleda 'odozgo', i da se grijesi kad tad plaćaju. Za Charlesa je očito došlo vrijeme naplate.