Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Pobjednica Ana Vincek okupljene je očarala svojim šarmantnim odgovorima o svojim ljubavnim uspjesima i neuspjesima.


Titula najljepše umirovljenice prema izboru zagrebačkih umirovljenika ove je godine pripala 78-godišnjoj Ani Vincek iz Doma umirovljenika Maksimir koja je taj laskavi naslov ponijela u tijesnom završetku za izbor Kraljice 70+ tijekom kojeg su se sve natjecateljice predstavile u večernjim toaletama.

Vezani članci Dom za starije osobe - 3 Život u domovima za starije: "Teško mi je kad pomislim da je netko radio cijeli život, posvetio se obitelji, i onda završi ovako" Vatrogasci, ilustracija Izbio požar u domu za starije u Istri: Zapalio se dimnjak, vatra se proširila na krovište

Uz glazbu, ples te dobru atmosferu, na izboru je sudjelovalo deset gospođa sa svojim pratiteljima iz različitih domova umirovljenika koje su za ovu prigodu imale i modne savjetnike.

Pobjednica Ana Vincek, kojoj su uručene kruna i lenta, okupljene je očarala svojim šarmantnim odgovorima na pitanja stručnog žirija, koji su najviše zanimali njezini ljubavni uspjesi i neuspjesi.

- Uopće se nisam nadala pobijedi. Ovo je za mene došlo iz vedra neba jer sam željela samo sudjelovati - prokomentirala je iznenađena novoizabrana Kraljica.

Izbor, koji je organizirao Dom umirovljenika Maksimir sastojao se od šetanja natjecateljica po dvorani sa svojim pratiteljima, nakon čega je uslijedio ples. Najteži dio izbora, priznale su natjecateljice, bilo je odgovaranje na pitanja žirija.

Uz moto “uzmimo bogatima i dajmo nama siromašnima” publiku je oduševila i prva pratilja Stanka Pavuna koja je prema uzoru na prave misice upozorila na nepravdu među ljudima, te šarmirala voditelja programa. - Na muškarcu najprije primijetim lice. Nije važna niti boja kose, niti oči, već šarmantno lice. Vi ste poprilično šarmantni - rekla je gospođa Stanka voditelju Arsenu, izazvavši oduševljenje.