Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Već četiri dana, koliko borave na seoskom imanju, farmeri, posebno ženski dio, zaobišli su tuširanje. Iako imaju improviziranu tuš kabinu koju su sklepali od dasaka, temperatura nije pogodna za kupanje na zraku, pa se svatko snalazi na svoj način.


Muški farmeri su to donekle dobro riješili, oprali se u kantama kao Stipe i Boris, dok je Lupino svoje pranje nogu obavio uz pomoć vlažnih maramica čije zalihe polako nestaju. Sluga Boris će oprati kosu čak prije nego Ivana. 

Vezani članci Tomislav Pavlović Pobjednik "Farme" otkrio nam je što će učiniti s osvojenih pola milijuna kuna, a doznali smo i još jednu sretnu vijest! Prince Wale Soniyiki - 5 Nije tužan što mu je izmakla pobjeda u "Farmi", a s nama je podijelio svoj veliki san: "Ostvarit ću to!"

Yo se odlučila oprati ispod kuhinjskog stola, na koji će staviti plahtu, jer joj 'ne pada napamet vani se smrzavati'. 

Gazda je pak našao vremena i vode da mu se i glava obrije. Svi se osjećaju prljavo i počeli su komentirati kako sad već zaudaraju, a Deen je zabavio spavaonicu izjavom da bi im se i 'Angelina Jolie da je ovdje zgadila kada bi iza nje ušli u poljski WC i vidjeli što je za sobom ostavila.' 

Netko je ponovno uspio razljutiti Josipu, jer 'se oprao u rajngli u kojoj je htjela grah skuhati'. Čini se kako je blizu pobuna protiv glavne kuharice. Nervozu stvara smanjivanje zaliha namirnica koje utječu na Josipino kulinarsko umijeće. Neki smatraju da si je uzela previše maha i da previše zapovijeda, što je potaklo Stipu, Aleks, Jelenu i Deena da potračaju o njezinom privatnom životu.

Nakon žeđi koju su osjetili, farmere od gladi možda spasi molitva koju Rafo započinje već u jutarnjim satima. Njegov primjer slijedili su Davorin i Aleks. A sluga Boris i sluškinja Ivana svoj 'strah' od nove spavaonice 'smirili' su upravo večernjom molitvom. Za večerom je Gazda odlučio čitati Bibliju, a tumačenju njegovih pročitanih rečenica pridružili su se svi farmeri.

Više o životu na Farmi na www.farma.novatv.hr