Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nema ozlijeđenih

Eksplozija u Zagrebu: Oštećen poslovni prostor i jedan automobil

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nepoznata eksplozivna naprava aktivirana je na zagrebačkoj Trešnjevci u noći s ponedjeljka na utorak.

U utorak oko 3:45 na zagrebačkoj Trešnjevci u Ulici Božidara Adžije aktivirana je nepoznata eksplozivna naprava te je oštećeno nekoliko prozora poslovnih prostora i automobil marke Opel Vivaro zagrebačkih registarskih oznaka u vlasništvu poduzeća iz Zagreba, potvrđeno nam je u PU zagrebačkoj.

Ozlijeđenih osoba nema, a očevid će se obaviti danas, nakon čega će biti poznato više informacija.

Podsjetimo, posljednjih dana u pisanim medijima traje javno optuživanje između Željka Mavrovića i prve predsjednice Udruge za autogeni trening Jadranke Škarice. Iz udruge pred kamere za sada ne žele, a iz policije je stigla potvrda kako i dalje intenzivno tragaju za počiniteljem.

Pročitajte i ovo Eksplozija plina u Varaždinu Strava u autoservisu FOTO Detalji eksplozije u Varaždinu: Tri osobe završile u bolnici, opečen i učenik (15), bio je na praksi Očevid na mjestu eksplozije u zagrebačkom Rudešu - 3 oštećeni auto i pročelje zgrade Još jedna eksplozija u zagrebačkom Rudešu: Policija otkrila o čemu se radi

Nakon Željka Mavrovića javlja se još ljudi koji tvrde da su prevareni od strane udruge Hrvatskog društva za autogeni trening, hipnozu i terapiju. Nakon brojnih pisanih upita i telefonskih poziva voditeljici treninga Jadranki Škarici kao i predstavnicima Udruge, nismo dobili nikakav odgovor niti pojašnjenje načina funkcioniranja Udruge - osim da na sve što se događa - nemaju komentara.

''Jadranka Škarica prije svega se predstavila kao psihijatar. Nakon toga u trenucima kada je moja kćer bila u najtežim trenucima, kada se borila za život što se i danas bori, govorila je o tome da joj nije ništa da ona vidi na energetskoj razini da će se sve riješiti, da će djevojčica ići u školu i da će jednog dana biti zdrava žena koja će imati svoju djecu. Danas je u krevetu i ima oduzetu jednu stranu tijela'', rekao je Željko Mavrović.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene