Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uhićen je

Nesretnu djevojku zaključao u kuću te je mučio danima: Od siline udaraca puknuo joj bubnjić

Obiteljsko nasilje, ilustracija - 2
Obiteljsko nasilje, ilustracija - 2 Foto: DNEVNIK.hr
Srpska policija uhitila je nasilnika LJ. M. (33), kojeg je djevojka prijavila za otmicu, zlostavljanje i mučenje.

Djevojka je prošli tjedan došla u policiju i prijavila da ju je partner oteo, zaključao u kuću i držao je u njoj zatvorenu danima.

"Žrtva je ispričala da ju je dečko odveo kod sebe u kuću, gdje ju je nakon svađe nazivao pogrdnim imenima. U trenutku kada je odlučila pobjeći on ju je zaključao. Danima ju je držao pod ključem. Ona je rekla da ju je tukao, mučio i zlostavljao. U jednom je trenutku uspjela pobjeći te je otišla liječniku, koji je konstatirao teške tjelesne ozljede. Od udaraca u glavu puknuo joj je bubnjić u uhu", piše Telegraf.rs.

Pročitajte i ovo Ilustracija mučan slučaj Silovao djevojku pred drugima na osobito okrutan način: "Bila je ozlijeđena, krvarila, a onda je ostala trudna..."

Pročitajte i ovo Online predatori, ilustracija - 3 Počinje nacionalna kampanja Brankova kći imala je samo devet godina kad joj se na internetu javio nepoznati muškarac: "Tražio je da mu pokaže proste slike"

Policija je odmah pokrenula potragu za nasilnikom, koji se skrivao po Beogradu, a policija ga je pronašla i uhitila u subotu. 

 

Određen mu je pritvor do 30 dana.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene