Obavijesti Video Pretražite Navigacija
mučan slučaj

Silovao djevojku pred drugima na osobito okrutan način: "Bila je ozlijeđena, krvarila, a onda je ostala trudna..."

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Muškarac je djevojku na sjeveru Hrvatske silovao pred drugom osobom, i to više puta. Dobila je ozljede, krvarila, a na kraju je ostala trudna i rodila dijete.

Protiv muškarca kojeg se tereti da je u više navrata silovao djevojku na osobito okrutan i ponižavajući način pred drugom osobom podignuta je optužnica. 

Žrtva je nakon silovanja ostala trudna i rodila dijete. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Nepravomoćna presuda Liječnik u Slavoniji osuđen zbog pokušaja silovanja i bludnih radnji, žrtve su bile mlađi muškarci

"Uslijed tih nasilnih spolnih odnosa zadobivala je ozljede i krvarila te je ostala trudna i rodila zajedničko dijete", navodi se u rješenju o potvrđivanju optužnice, piše Danica.

Navode žrtve potvrdile su tri svjedokinje kojima se djevojka povjerila, njezini roditelji, kao i svjedokinja koja je od svoje sestre saznala da je "žrtva pričala kako ju je okrivljenik zlostavljao, tukao i vrijeđao".

Iz medicinske dokumentacije proizlazi da je "kod žrtve potvrđena dijagnoza povratni depresivni poremećaj, kao i da je žrtva opterećena aktualnim i ranijim traumatskim iskustvima".

Pročitajte i ovo Josef Fritzl Unutar zla uma Josefa Fritzla Stravični detalji memoara monstruma: "Za nekoga tko je rođen za silovanje, dugo sam izdržao"

Muškarcu prijete najmanje tri, a najviše deset godina zatvora. No on je ovog časa nedostupan hrvatskom pravosuđu jer živi i radi u dalekoistočnoj zemlji, pa bi mu se moglo suditi u odsutnosti.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene