Obavijesti Video Pretražite Navigacija
NE ODUSTAJE

Bandić o Ljetu na Savi: "I vi kada s dečkom počnete hodati, tri mjeseca imate problem, četvrti mjesec se uhodate. Tako i to"

Gradnja Ljeta na Savi (Foto: Dnevnik.hr) - 2
Gradnja Ljeta na Savi (Foto: Dnevnik.hr) - 2 DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Gradnja Ljeta na Savi (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Gradnja Ljeta na Savi (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Foto: DNEVNIK.hr Gradnja Ljeta na Savi (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Gradnja Ljeta na Savi (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Foto: DNEVNIK.hr Milan Bandić (Foto: Dnevnik.hr) Milan Bandić (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr +0 Milan Bandić (Foto: Dnevnik.hr) Galerija 1/4 >>
Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić ne misli da je Ljeto na Savi propali projekt. Smatra da se ništa ne može napraviti preko noći.

"Ništa nije propalo budući da na Savi nije bilo ništa", izjavio je zagrebački gradonačelnik Milan Bandić komentirajući projekt Ljeto na Savi, koji je već proglašen debaklom zbog loše posjećenosti.

Pročitajte i ovo Grob Milana Bandića OPORBA NEGODUJE Prije tri godine preminuo je Milan Bandić, još nema nadgrobni spomenik Gradonačelnik Milan Bandić (Foto: Dnevnik.hr) Ljeto na Savi Još jedan od Bandićevih projekata koji nije dovršen na vrijeme: "Inače, da sam se ja rodio malo prije, to bi već bilo tamo"

Na pitanje na što su onda novci potrošeni, Bandić je rekao: "Na ono što će za godinu dvije ili tri profunkcionirati. I vi kada s dečkom počnete hodati, tri mjeseca imate problem, četvrti mjesec se uhodate. Tako i Bundek. Građani su bježali sa Save pa ih sada treba vratiti, a za to treba vremena.

Nabolja paralela je vaš dečko i vi. Ili ja i djevojka dok sam bio mali. Bilo je problema, a onda je sve savršeno funkcioniralo. Tako će biti i sa ovim projektom", smatra Bandić.

Napominje kako će se u projekt dalje ulagati onoliko koliko bude interesa. "Pratite razvoj događaja do zatvaranja pa ćemo onda reći je li uspjelo ili ne. Ništa se ne može dobroga napraviti preko noći, pa čak ni djeca. I to se planira", poručuje.

Bandić je komentirao i onečišćenje vode na Bundeku. Kaže da je razlog onečišćenja niska razina vode i da na to ne može utjecati.

"Ljudi se mogu kupati, ali na vlastitu odgovornost", poručuje.

Aktualno Glasnogovornica Zvezde postaje prava senzacija, a trener je na mukama Tatjana Šajković (Youtube Crvena zvezda) Tatjana Šajković (Youtube Crvena zvezda) Tatjana Šajković (Youtube Crvena zvezda) Tatjana Šajković (Youtube Crvena zvezda) Tatjana Šajković (Youtube Crvena zvezda) Tatjana Šajković (Youtube Crvena zvezda) Tatjana Šajković (Youtube Crvena zvezda) Tatjana Šajković (Youtube Crvena zvezda) Tatjana Šajković (Youtube Crvena zvezda) Tatjana Šajković (Youtube Crvena zvezda) +4 Tatjana Šajković (Youtube Crvena zvezda) Nogomet Glasnogovornica Zvezde postaje prava senzacija, a trener je na mukama 1/10 >>


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene