Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ljeto na Savi

Još jedan od Bandićevih projekata koji nije dovršen na vrijeme: "Inače, da sam se ja rodio malo prije, to bi već bilo tamo"

Gradonačelnik Milan Bandić (Foto: Dnevnik.hr)
Gradonačelnik Milan Bandić (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Promatrači neizgrađenog Ljeta na Savi (Foto: Dnevnik.hr) Promatrači neizgrađenog Ljeta na Savi (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr Gradonačelnik Milan Bandić (Foto: Dnevnik.hr) Gradonačelnik Milan Bandić (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr +0 Gradnja Ljeta na Savi (Foto: Dnevnik.hr) Galerija 1/3 >>
Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić opet nema sreće s poštovanjem rokova. Ovaj put s projektom Ljeto na Savi. On je naime trebao zaživjeti još prošle godine, pa je prebačen na ovu. Svečano otvorenje trebalo je biti jučer, ali je posljednji tren otkazano. Zašto je tome tako, službenog odgovora nema, osim da će se svečano otvorenje održati kad se aktivnosti zahuktaju.

Prva događanja ipak bi trebala početi danas iako su na lokaciji još uvijek bageri pa se građani i oporba pitaju što to točno danas počinje, na što se gradonačelnik našalio. “Već je jučer krenulo Ljeto na Savi kako se koji pazl bude slagao tako će ljudi doć, inače da sam se ja rodio malo prije to bi već bilo tamo“, kaže Bandić.

Pročitajte i ovo Grob Milana Bandića OPORBA NEGODUJE Prije tri godine preminuo je Milan Bandić, još nema nadgrobni spomenik Gradnja Ljeta na Savi (Foto: Dnevnik.hr) - 2 "kao da je gazda dubaija" U Zagrebu nastupe DJ-eva prate tek zaštitari: Bandić u Ljeto na Savi ulupao više od 11 milijuna kuna pa se provodi na – Ultri

Gradski zastupnik Tomislav Tomašević ima ideju o čemu se radi. “Očito da radovi stalno kasne jer se radi o jednoj improvizaciji. Mi nismo imali sustavan pristup tome“, rekao je Tomašević.

Gradska zastupnica Anka Mrak Taritaš misli da smo na to već trebali naviknuti. “A čemu čuđenje. To smo već vidjeli, to smo već navikli u Gradu Zagrebu“, izjavila je Mrak Taritaš.

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene