Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić opet nema sreće s poštovanjem rokova. Ovaj put s projektom Ljeto na Savi. On je naime trebao zaživjeti još prošle godine, pa je prebačen na ovu. Svečano otvorenje trebalo je biti jučer, ali je posljednji tren otkazano. Zašto je tome tako, službenog odgovora nema, osim da će se svečano otvorenje održati kad se aktivnosti zahuktaju.

Galerija


Prva događanja ipak bi trebala početi danas iako su na lokaciji još uvijek bageri pa se građani i oporba pitaju što to točno danas počinje, na što se gradonačelnik našalio. “Već je jučer krenulo Ljeto na Savi kako se koji pazl bude slagao tako će ljudi doć, inače da sam se ja rodio malo prije to bi već bilo tamo“, kaže Bandić.

Vezani članci Svečana smotra Zimske službe - 3 Održana smotra zagrebačke zimske službe, Bandić: "Spremni smo kao da će napadati metar snijega" Lovro Kuščević (Foto: Patrik Macek/PIXSELL) Povjerenstvo predložilo pokretanje postupka protiv Lovre Kuščevića, naveli tri glavna razloga

Gradski zastupnik Tomislav Tomašević ima ideju o čemu se radi. “Očito da radovi stalno kasne jer se radi o jednoj improvizaciji. Mi nismo imali sustavan pristup tome“, rekao je Tomašević.

Gradska zastupnica Anka Mrak Taritaš misli da smo na to već trebali naviknuti. “A čemu čuđenje. To smo već vidjeli, to smo već navikli u Gradu Zagrebu“, izjavila je Mrak Taritaš.

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr