Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Vrhunski doživljaji na ovogodišnjem Zagreb Film Festivalu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
HT najavljuje vrhunski doživljaji na ovogodišnjem Zagreb Film Festivalu I ekskluzivnu ponudu festivalskih filmova u MAXtv Videoteci i na MAXtv To Go!

“Već je poznato da Hrvatski Telekom putem platforme MAXtv Filmofeel ulaže u najveće hrvatske filmske festivale pa nas posebno veseli da nam ZFF i Kino Europa i ove godine donose vrhunski doživljaj s mnogo odličnih I nagrađivanih filmskih naslova, glazbenih i drugih zabavni sadržaja.

Zahvaljujući vrlo dobroj suradnji ZFF-a i HT-a, brojni zaljubljenici u film koji nažalost, neće moći posjetiti Festival, moći će putem MAXtv-a u svojim domovima uživati premijerno u brojnim filmskim naslovima s ovogodišnjeg ZFF-a. Putem HT-ove televizije MAXtv i MAXtv To Go biti će dostupno 12 vrhunskih filmskih ostvarenja.

Filmovi: Feniks, O konjima i ljudima, Turist, Nova prijateljica, Cure, te Golub sjedi na grani i promišlja egzistenciju, već se nalaze u ponudi MAXtv Videoteke a tijekom Festivala, odmah nakon zadnje festivalske projekcije ponuda MAXtv Videoteke biti će sve bogatija. Od 14.11. možete pogledati filmove Difret i Pasolini, od 16.11. – 19.11. Ovnovi, film koji otvara 13.ZFF koji je ujedno i Islandski kandidat za Oscara i najbolji film iz canneskog programa, zatim od 19.11. film Supernova i na kraju od 23.11. film Mustang . Više o filmovima saznajte na www.zagrebfilmfestival.com

Svi ljubitelji filma koji vole vrhunske sadržaje pratiti na svojem smartphoneu, tabletu ili računalu moći će uživati u pravoj poslastici, pa će tako putem najbrže mreže korisnici MAXtv To Go usluge moći ekskluzivno pogledati film ‘’Zagrebačke priče Vol.3’’ , treći natavak popularnog omnibusa u produkciji Propeler Filma koji će biti dostupan samo od 23.11. – 30.11.2015.

Film ‘’Zagrebačke priče Vol.3’’ će biti na MAXtv To Go platformi dostupan bez dodatne naknade uz napomenu da se za korisnike HT mobilnih usluga podatkovni promet ne naplaćuje, a za sve ostale korisnike podatkovni promet se naplaćuje sukladno tarifi koju koriste.

Osim ekskluzivne ponude filmova sa ovogodišnjeg ZFF-a posjetitelji festivala i ostali ljubitelji filma moći će se zabaviti uz filmske izazove u MAXtv Filmofeel nagradnom natječaju od 14. do 22.11.2015. na MAXtv Faceebook stranici od 14.-22.11., kao i na lokaciji Festivala i osvojiti vrijedne nagrade.

Također, uz ekskluzivnu ponudu vrhunskog filmskog sadržaja, bogatog dokumentarnog, sportskog i dječjeg programa putem MAXtv i MAXtv To Go platforme, Hrvatski Telekom kao tržišni lider u razvoju brzog interneta, nastavlja s ponudom dvostruko bržeg 4G interneta, a uz to je i maksimalnu brzinu pristupa internetu u svojoj mobilnoj 4G mreži povećao sa 150 Mbp/s (megabita po sekundi) na 225 Mbp/s. Osim toga, svim novim, ali i postojećim korisnicima koji žele produljiti ugovor ili dodati nove usluge, HT nudi i poboljšane MAX pakete koji uključuju MAX obitelj uz najbolje usluge (internet, telefon, televiziju i mobilnu tarifu), zatim MAX3 paket koji uključuje internet, telefon i televiziju s najboljim kombinacijama paketa za strastvene surfere ili pak filmofile. Tu je i MAX2 paket s internetom i telefonom kao i opcije još bržeg interneta ili pak opcije Non stop s neograničenim pozivima prema svim fiksnim i mobilnim brojevima u RH bez naplate uspostave poziva. Od 9. studenog korisnicima će biti na raspolaganju i novi progamski paketi MAXtv-a s još više sadržaja, a koji su vezani uz televiziju (zemaljsku, satelitsku i televiziju na mobitelu ili tabletu)''. Vaš Hrvatski Telekom.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene