Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Bol ravna mučenju'

VIDEO Dečki iskusili porođajnu bol - evo kako im je bilo...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nizozemski ekscentrični dvojac imao je namjeru pokazati da su žene slabiji spol. No, umjesto toga iskusili su bol ravnu mučenju, priznali su sami.

Denis Storm i Valerio Zena voditelji su nizozemske emisije 'Pokusni kunići' te su njihovi skečevi prikladni nazivu same emisije. 2011. godine su izazvali zgražanje javnosti kada su pred kamerama jeli meso jedan drugog. No, ovaj put nije se radilo ni o čemu tako drastičnom. Zapravo, odlučili su odvažiti se i iskusiti bol koju žene trpe prilikom poroda. I sami su prije snimanja ove emisije priznali kako im je cilj dokazati da su žene slabiji spol te da upravo zato teško podnose porođajnu bol, piše Huffington Post.

Pročitajte i ovo Porod u helikopteru Pet minuta prije slijetanja U vojnom helikopteru rođena djevojčica: "Kada je beba zaplakala svi smo bili sretni" Baby boom u Zagorju, ilustracija 18 beba u tjedan dana Baby boom u Zagorju: "Bila je plodna godina, malo smo se svi potrudili"

Dvojac se uputio u jednu kliniku u kojoj se elektropodražajima može simulirati bol koju žene trpe prilikom poroda. Prije početka eksperimenta našalili su se sa sestrama upitavši ih hoće li i oni, kao žene, vrištati i psovati. One su im pak odgovorile kako im je to zagarantirano, na što su se oni samo nasmijali. No, nisu se smijali dugo.

>> Nećete vjerovati u kojim su totalno 'ludim' uvjetima rodile ove žene!

Eksperimet je počeo kao i pravi porod, s blagim kontrakcijama čiju su bol dvojica voditelja pokušala zamaskirati smijehom, no kako su 'trudovi' jačali tako su se oni sve manje smijali, a sve više vrištali, urlali, skakali i grčili se na krevetu.

Nakon što je agonija simuliranog poroda završila Storm i Zeno jednoglasno su zaključili kako je ovo iskustvo istovjetno mučenju te se zapitali žele li doista da i njihove žene danas-sutra prolaze kroz isto iskustvo.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene