Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Donose sreću?

VIDEO: Najezda bubamara

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Turistička sezona u Coloradu ima različite posjetitelje. Kišno proljeće i povećana vlažnost privukla je mnoštvo bubamara u neke dijelove te američke savezne države. U izoliranoj planinskoj regiji mnoštvo crvenih životinjica prekrivaju zidove kuća i čitava drveća.

Pročitajte i ovo Najezda stjenica - 4 Napasni kukci Riječki neboder vrvi stjenicama, građani očajni: "Ne može se spavati, djeca se boje ući u sobu." Stručnjakinja savjetuje kako se riješiti ovih krvopija Stjenice Dosadni insekti Europski grad na udaru buba koje sišu krv: "Poduzimamo mjere kako se ne bi dogodio Pariz"

'Ovo je poput New York Cityja za bubamare', rekao je Johnatan, stanovnik regije Jefferson u kojoj su se okupile bubamare. 'Ne znam što o njima misli drvo. Vidjeli smo kako se dvije pare. Osjećam da mi se jedna upravo penje uz nogu', rekla je njegova supruga Lanea koja je pokazala kako se crvene bube ne boje ljudi i vrlo rado se zadržavaju na kosi, prenosi Reuters.

Smatra se kako male životinjice također donose sreću, a stanovnicima ne smetaju. No, boje se da će sada zbog najezde bubamara u taj kraj masovno početi dolaziti turisti ne bi li vidjeli što se događa, stoga stanovnici ne otkrivaju u kojem točno mjestu stanuju

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene