Obavijesti Video Pretražite Navigacija
I kosa je dobra kad nemaš druge

VIDEO: Deva 'navalila' na novinarkinu frizuru

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Novinarski posao nije lagan. Svaki dan nova priča, nova situacija, novi ljudi... Ili gladne deve koje vole žvakati kosu. Upravo to je doživjela novinarka američke televizije NBC-a Tara Morgan. Pogledajte video.

Tara Morgan je s jedne farme u Virginiji za lokalne vijesti trebala izvijestiti o izgubljenim psima, no nije računala na devu kojoj se očito svidjela njezina frizura.

Pročitajte i ovo Droga u kosi - 3 Sve domišljatiji krijumčari Droga na vrh glave: Planove im je pomrsio skener te razotkrio skrivene predmete Hadja Lahbib odrezala je pramen svoje kose solidarnost sa ženama Irana VIDEO Uz pljesak zastupnika: Belgijska ministrica vanjskih poslova u parlamentu odrezala kosu

Deva je 'navalila' na Tarinu kosu - prvo ju je počela lizati, a potom i žvakati. 'Borba' za kosu je trajala nekoliko trenutaka, a kad se napokon oslobodila okrenula se prema devi i pitala je: 'Zašto mi žvaćeš kosu!?'.

'Još uvijek umirem od smijeha kad ga pogledam i tako svaki put', napisala je Tara nekoliko dana kasnije na svom Facebook profilu. A od smijeha 'umiru i stotine tisuća drugih ljudi jer je video naravno, postao pravi hit na YouTubeu.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene