Obavijesti Video Pretražite Navigacija
SHOOSTER

Timberland Radford - rođen je novi klasik

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sensorflex tehnologija za novi život bezvremenog klasika

Zima dolazi i Timberland izlazi s jednim od najočekivanijih izdanja godine.

Zamislite bezvremenski klasik s suvremenim identitetom, ikoničan kao uvijek, ali ipak s potpuno novim stilom i dobiti ćete pionirski Radford 6“ Waterproof Boot.
I nakon puno godina još uvijek svježa, originalna Žuta čizma odrasla je sa generacijom, sa jakim utjecjem na pop kulturu, a sada dobiva novu svježu dimenziju sa svojim evoluiranim Radfordom uz dodatak Sensorlex tehnologije za udobnost.

Sensorflex, ova revolucionarna tehnologija razvijena je kao odgovor na izazove suvremenog života. Sensorflex stopalima omogućuje potpunu kontrolu i osjećaj stabilnosti, a troslojni potplat s mehanizmom suspenzije omogućuje amortizaciju i brzu reakciju na svaki korak. Prvi sloj kreiran je za potporu stopala, pružajući potpunu stabilnost hodanja bez obzira na podlogu, drugi sloj suspendira i amortizira različite udarce, dok su fleksibilni utori trećeg sloja osmišljeni imajući na umu neovisne kretnje pri hodanju.
Ovaj dvojac hoda paralelno, dijeleći istu DNK i baštinu.

Put koji definira ikonu bi trebao biti strm i težak osim ako nemate svoju inovativnost i vodeću osobnost - Timberland, jedno od najjačih imena u izradi premium obuće , prihvatio je izazov, usredotočivši se na istraživanja, kvalitetne materijale i inovacije.

Ista dobra stara priča s novim dodirom, Timberland znači putovanje i Radford je dizajniran za istraživanje divljine s najfinijim detaljima, poput praktičnog podstavljenog dijela oko gležnja, savršenog za borbu protiv hladnijih dana; napravljenog od vrhunske vodootporne kože. Radford je poziv na izlazak van neovisno od vremenskih uvjeta, dok kvalitetu jamči ikonični Timberland logo ručno ušiven na boku čizme.
Iako je njegova priroda isprepletena s neograničenim američkim pejzažima, Radford se savršeno uklapa u gradsku vrevu sa svojom najsuvremenijom SensorFlex tehnologijom.

Lakši i lagodniji za nošenje, Radford ponovno oživljava ikonu, povezujući grubo nasljeđe i inovativnost, uvjeren da će uskoro biti još jedan dugogodišnji Timberlandov uspjeh.

Pročitajte i ovo Timberland TIMBERLAND JESEN 30% popusta na cijelu Timberland kolekciju Slika nije dostupna Svi bulje u Andrassy i Dečaka!

Dostupno u Timberland i odabranim Shooster trgovinama.

www.timberland.hr

Timberland store
Zagreb, Arena Centar, tel. 01/555 65 45
Zagreb, TC Cvjetni, tel. 01/483 33 50
Zagreb, City Center one West , Jankomir 33, tel. 01/5496 106
Rijeka , ZTC Rijeka, 051/627 524
Split, Mall of Split, 021/214 072
Zadar, TC Relja, 023/300 087

Timberland footwear store
Zagreb, Masarykova 26, tel. 01/4830 064

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene