Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Grad za uživanje

Strani mediji: Evo zašto je Zagreb nova SUPER destinacija

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Blogerica La carmina odabrala je, među ostalim, Hrvatsku i susjednu Srbiju za svoje destinacije, a Business Insider objavio je fotografije njenog putovanja koje pokazuju zašto je naša metropola super.

Blogerica La carmina odabrala je, među ostalim, Hrvatsku i susjednu Srbiju za svoje destinacije. Business Insider, za koji piše o svojim putovanjima, objavio je galeriju pod naslovom '22 fotografije koje pokazuju zašto su metropole Srbije i Hrvatske popularne nove destinacije'.

Pročitajte i ovo Zagrebački Jarun Na Dan planeta Zemlje Na Jarun se više ne može automobilom: Dopuštenje imaju samo ove kategorije građana Proslava Nove godine u Hrvatskoj - 3 Radosan ulazak u Novu godinu Zabavni program, pjesma, veselje: Pogledajte kako su izgledali dočeci Nove godine širom Hrvatske

Tijekom putovanja istočnom Europom blogericu je Beograd oduševio kreativnom energijom, noćnim životom i modnom scenom.

'Hrvatska je definitivno 'in''

Nakon Beograda istražila je, tvrdi, indie kulturu glavnog hrvatskog grada.

U Zagrebu je posjetila mnoge lokacije, a kao jednu od zanimljivih istaknula je Crkvu svetog Marka. 'Tijekom srednjeg vijeka žene koje su optužene da su vještice morale su javno marširati ispred ove crkve i nositi masku srama', napisala je. Za vrijeme posjeta uživala je u dobroj hrani i vinu. 'Sirevi s lokalnih farmi imaju toliko više okusa', zaključila je na svom blogu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene