Obavijesti Video Pretražite Navigacija
SAMSUNG

Spremniji nego ikad za ljeto uz Samsung i Sport Vision

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kako bi ljeto dočekali spremni uz vrhunske uređaje i sportsku opremu, Samsung je svoje korisnike odlučio iznenaditi posebnom ponudom, koja traje do 28. lipnja 2020.

 Tako je kupnjom jednog od popularnih Samsung Galaxy uređaja S20, S20+, S20 Ultra, Note 10, Note 10+, Fold ili Z Flip moguće ostvariti popuste i do 1 000 kuna za shopping u Sport Vision, Extra Sports ili Buzz trgovinama.

Pročitajte i ovo PR OGLAS Samsung Lifestyle kolekcija donosi blagdansku čaroliju u svaki dom pr Oglas Kako se nakon blagdana držati novogodišnjih odluka vježbanja?

Priliku za povoljniju kupnju kvalitetnog sportskog komada odjeće ili obuće u navedenim će trgovinama imati i svi koji se odluče za jedan od sljedećih Samsung Galaxy modela – S10 Lite, N10 Lite S10, S10+, S10e, Xcover Pro, A71, A51 ili A41 jer će kupnjom pametnog telefona uštedjeti do 300 kuna.

Samsung je na tržištu prepoznat po premium uređajima koje karakteriziraju vrhunska tehnologija, napredne kamere i jedinstveni zasloni. Stoga, iskoristite ovu jedinstvenu priliku, nabavite novi uređaj i dočekajte ljeto spremni u novom sportskom outfitu. Sve što je potrebno je registrirati se na Samsung Members aplikaciju na novom Galaxy uređaju. Više o promociji saznajte na https://www.samsung.com/hr/offer/samsung-i-sportvision-ljeto/.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene