Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Našao mjesto

Slika koja je brojne izludjela: Objašnjeno kako je uspio parkirati auto na balkonu četvrtog kata

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mnogi su na prvu pomislili da se autor fotografije poigrao s Photoshopom, ali to ipak nije bio slučaj.

U utorak ujutro na ruskim društvenim mrežama je objavljena fotografija koja je tisuće nagnala da se upitaju - kako, pobogu? 

Pročitajte i ovo Ilustracija Potraga za kradljivcem Ukrali Mercedes, vozili se njime dva tjedna, a onda ga se odlučili riješiti: Nije sve išlo po planu Belgijski premijer Alexander De Croo Izbori su u lipnju Belgija istražuje moguću umiješanost Rusije u europsku izbornu kampanju

Naime, na fotografiji je prikazan automobil parkiran na balkonu četvrtog kata, a slika je potpisana uz šaljivu dosjetku kako ima i stanara koji su na jednostavan način riješili problem s nedostatkom parkirališnih mjesta.

Pogledajte je ako je niste dosad vidjeli, a u nastavku ćemo vam objasniti kako je vlasniku to uspjelo, kako je svoje vozilo dovukao na balkon četvrtoga kata, tik uz spavaću sobu da ga ima na oku. 

Odgovor je - naravno da nije. Sve što na fotografiji vidite je genijalna optička iluzija, majstorija koju je izveo fotograf sa susjedne zgrade bez uporabe Photoshopa.

Naime, njegovo je oko ulovilo odbljesak u savršenom kutu, ali su zgodnu podvalu naposljetku odali pojedini detalji.

Uočili su ih članovi stranice Pikabu, kojima čestitamo što se nisu dali nasanjkati poput brojnih kolega s nekih drugih društvenih mreža. Veći dio njih se vodio logikom: "Rusi su to, nema toga što može začuditi kada su oni u pitanju". Ipak...

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene