Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Što ti je sudbina

Pogledajte zbog čega će se ovaj neonacist morati zahvaliti izbjeglicama

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pripadnik Nacionalne demokratske stranke prebačen je u bolnicu s teškim ozljedama.

Stefan Jagsch, 29-godišnji neonacistički političar, pripadnik Nacionalne demokratske stranke i glavni kandidat te partije na nedavno održanim lokalnim izborima u Hesseu, morat će reći hvala upravo onima protiv kojih je nedavno marširao.

Pročitajte i ovo Ilustracija Brojne opasnosti Potresna svjedočanstva preživjelih koji su spas tražili na opasnoj ruti punoj neobilježenih grobova: "Ostavili su mene i moju mrtvu majku u pustinji" Prosvjed u Pakistanu I to se događa Pobijedio na izborima pa objavio: "Neću prihvatiti pobjedu, namjestili su mi je"

Naime, Jagsch je prije točno tjedan sletio s ceste između Altenstadta i Büdingena, a prvi koji su mu priskočili u pomoć su bili dvojica Sirijaca.

Sirijci su Jagschu pružili prvu pomoć nakon što se automobilom zabio u drvo, u bolnicu je prebačen s teškim ozljedama, a zadnje vijesti govore da se dobro oporavlja.

Misici oduzeli titulu jer je otkriveno da je neonacist

Sirijce je u međuvremenu pohvalio čelnik te stranke u Hesseu Jean Christoph Fiedler, koji je unatoč svojim uvjerenjima odlučio ne prešutjeti čin i priznati da su izbjeglice učinile dobro ljudsko djelo.

Zanimljivo, Nacionalna demokratska stranka dobila je čak 10,2% glasova u spomenutoj regiji, a Jagsch je u siječnju sudjelovao na prosvjednom skupu neonacista protiv izbjeglica i migranata na kojem se svašta moglo čuti, pa i to da su primati.

Sljedeće fotografije prenosimo s Jagschovog profila na Facebooku. 

 
 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene