Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Policija je procijenila da je dugovanje za zauzeto parkirališno mjesto premašilo iznos od 44 tisuće kuna!


Neimenovani muškarac napokon je vratio svom prijatelju BMW koji je posudio još u lipnju kako bi iz Škotske stigao do Manchestera i na stadionu Etihad pogledao koncert Stone Rosesa.

Vezani članci Auto naletio na pješaka (Ilustracija: Guliver/Thinkstock) U prometnoj nesreći kraj Trogira oboren pješak: Jedna osoba završila u bolnici Zapaljeni automobil Izvukli ga iz automobila trenutak prije eksplozije, sekunde su ga dijelile od sigurne smrti

Imao je on najbolju namjeru učiniti to i ranije ali se - vjerovali ili ne - jednostavno nije mogao sjetiti gdje ga je parkirao!

Nesretnik je za automobilom tragao od jutra do mraka pet dana zaredom, pa naposljetku predao bitku i auto prijavio kao izgubljen ili ukraden.

BMW je napokon pronađen na Silvestrovo u jednom višekatnom kompleksu, a učili su ga lokalni policajci koji radosnu vijest nisu propustili objaviti na službenom profilu na Twitteru.

Vlasniku i njegovom prijatelju su ujedno poželjeli sreću s plaćanje parkirališne karte jesu su procijenili da je dugovanje za zauzeto mjesto dosegnulo vrtoglavih pet tisuća funti (otprilike 44 tisuće kuna).