Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Šest mjeseci prijatelju nije vraćao BMW, nije se mogao sjetiti gdje ga je parkirao

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija je procijenila da je dugovanje za zauzeto parkirališno mjesto premašilo iznos od 44 tisuće kuna!

Neimenovani muškarac napokon je vratio svom prijatelju BMW koji je posudio još u lipnju kako bi iz Škotske stigao do Manchestera i na stadionu Etihad pogledao koncert Stone Rosesa.

Pročitajte i ovo Policija provodi pojačan nadzor u prometu U Zagrebu Policija upala na car meet i podijelila kazne: Ovakve situacije mogu biti opasne Termometar U Zadru Nema kaznene prijave za turiste koji su djecu ostavili u automobilu na parkingu trgovine, iz policije objasnili i zašto

Imao je on najbolju namjeru učiniti to i ranije ali se - vjerovali ili ne - jednostavno nije mogao sjetiti gdje ga je parkirao!

Nesretnik je za automobilom tragao od jutra do mraka pet dana zaredom, pa naposljetku predao bitku i auto prijavio kao izgubljen ili ukraden.

BMW je napokon pronađen na Silvestrovo u jednom višekatnom kompleksu, a učili su ga lokalni policajci koji radosnu vijest nisu propustili objaviti na službenom profilu na Twitteru.

Vlasniku i njegovom prijatelju su ujedno poželjeli sreću s plaćanje parkirališne karte jesu su procijenili da je dugovanje za zauzeto mjesto dosegnulo vrtoglavih pet tisuća funti (otprilike 44 tisuće kuna).

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene