Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Za ukrajinskog oligarha

Poslodavac Darija Srne za najskuplji stan na svijetu dao 1,137 milijardi kuna!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ukrajinski najbogatiji milijarder kupio je najskuplji stan na svijetu. Za njega je iskeširao 'pišljivih' 1,137 milijardi kuna i planira ga urediti za još dodatnih pola milijarde kuna!

Ponosni vlasnik ekskluzivnog apartmana u Londonskom Kingsbridgeu i kompleksu One Hyde Park jest 44-godišnji Rinat Akhmetov, piše Daily Mail. Astronomska akvizicija, iako za običnog smrtnika nesaglediva, jedva da će okrznuti njegovo bogatstvo, koje teži oko 83 milijarde kuna.

Pročitajte i ovo Gužva na St. Pancrasu posljedica Brexita Gradonačelnik upozorio: "Nove kontrole Europske unije izazvat će kaos!" Vasilij Anisimov Težak 1,6 milijardi eura Tko je milijarder koji se odrekao ruskog državljanstva, a hrvatsku putovnicu dobio je na preporuku bivšeg ministra

Akhmetov je sin rudara, koji je svoje carstvo izgradio sam, ulažući u rudnike ugljena i željeza te na taj način stekao svoje milijarde. On je zapravo kupio dva skupa apartmana, koja namjerava spojiti i u njih uložiti onih dodatnih pola milijarde kuna.

Kakav stanar, takvi susjedi...

Da je Akhmetov kupio luksuzne stanove potvrdila je i njegova glasnogovornica Elena Dovzhenko. Cijena kvadrata kupljenih apartmana iznosila je oko 50.000 kuna po kvadratu. Prvi susjedi bit će mu šef financija jednog od arapskih emirata, Sharjaha, Mohammed Saud Sultan Al Qasimi, te kazahstanski milijarder Vladimir Kim, koji je predsjednik Kazakhymsa, velikog proizvođača bakra.

U kompleksu se još uvijek na ponudi nalazi 30 stanova, čija ukupna cijena nešto preko jedne milijarde kuna.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene