Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Slažete li se?!

Evo po čemu smo u 30-ima drugačiji nego što smo bili u 20-ima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ako ste ušli u tridesete, onda vam je zasigurno svaki dan sve jasnije koliko se one razlikuju od 20-ih.

Poneke promjene koje nose 30-e godine za žene u odnosu na 20-e su suptilne, dok su druge prilično očite. Evo 10 najupečatljivijih koje je za Huffington Post sumirala blogerica Jacqui Zadik.

1. Tretman ljepote

Pročitajte i ovo Provjereno: Elmina i Hajrudin Veletovac - 1 Bezgranična ljubav Već 13 godina brine za nepokretnu suprugu, još ga bude njezine posljednje riječi: "Nemoj juriti, bolje mi je sada..." Gaza Pakao na zemlji U Gazi je ubijeno najmanje 9000 žena: U prosjeku poginu 63 na dan

U 20-ima spremanje za krevet znači oprati zube i lice. U 30-ima taj proces obuhvaća nešto podužu listu stvari. Na primjer lice nije više dovoljno samo umiti već i tretirati s nekoliko različitih kozmetičkih preparata.

2. Grudnjaci

U 20-ima grudnjaci su stvar opcije, dok su u 30-ima obavezni, naročito ako imate djecu i dojite.

Dvogodišnjak ubio ženu u trgovačkom centru

3. Šiške

U 20-ima žene ponekad razmišljaju o tome kako bi bilo dobro imati šiške jer su u trendu. Kada uđu u 30-e sa šiškama prekrivaju začetak bora na čelu.

4. Odabir donjeg rublja

U 20-ima se uvijek pažljivo bira donje rublje, jer nikada ne znate koga ćete upoznati. U 30-ima, naročito ako su u braku, žene se vode politikom 'što udobnije, to bolje'.

5. Vježbanje

Kada ste u 20-ima izgubiti na težini znači tek biti na dijeti koji dan. U 30-ima suvišni se kilogrami ne skidaju bez dobrog znojenja, bez obzira na zdravu i kontroliranu prehranu.

6. Korištenje pincete

U 20-ima se pinceta koristi samo za čupanje obrva. U 30-ima dlačice koje vape za pincetom rastu na raznim mjestima na kojima dlake uopće ne bi trebale rasti.

7, Tolerancija na alkohol

U 20-ima večernje opijanje znači da ćete sljedeći dan već biti spremni za ručak s prijateljicom. U 30-ima opijanje znači da će vam trebati toliko dugo da se oporavite da nećete imati snage ukućanima spremiti, ne samo doručak i ručak, nego niti večeru.

8. Boja za kosu

U 20-ima žene kosu boje radi zabave u 30-ima iz potrebe prekrivanja sjedina.

9. Čišćenje kuće

U 20-ima žene same čiste kuću, dok im u 30-ima za to treba pomoć.

10. Seks

U 20-ima su žene u pravilu nesigurne i stalno razmišljaju izgledaju li dovoljno dobro. U 30-ima takve misli ne postoje, naročito ako su rodile i njihovo je intimno područje bilo izloženo većem broju potpuno nepoznatih ljudi.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene