Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Šokantan incident

Dvogodišnjak ubio ženu u trgovačkom centru

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U trgovačkom centru u jednom mjestu u američkoj saveznoj državi Idaho žena je ubijena iz pištolja, a mediji su izvijestili da je pištolj opalio kad je njezino dijete pokušalo izvaditi oružje iz njezine torbice.

Policijski službenik Stu Miller iz šerifova ureda u okrugu Kootenai objavio je na Twitteru da je žena od nepunih 30 godina ubijena u trgovini u mjestu Hayden.

Pročitajte i ovo Ilustracija Užas u Njemačkoj U psihijatrijskoj klinici ubijen liječnik, u blizini pronašli muškarca oblivena krvlju Ilustracija Usred noći Ubio suprugu i dvije malene kćeri: Detalji zločina koji je potresao zemlju lede krv u žilama

"Preliminarna istraga pokazuje da je riječ o incidentu", napisao je Miller. Hayden je mjesto u okrugu Kootenai u Idahou.

Miller nije napisao tko je ispalio hitac, ali je lokalna televizijska postaja KREM-TV objavila da je žena bila u kupovini sa svoje četvero djece i da je pištolj opalio kad je jedno od njih, u dobi od oko dvije godine, pokušalo izvući pištolj iz njezine torbice.

"Vrlo tužan incident dogodio se u našoj trgovini u Haydenu, u kojemu je poginula ženska mušterija. Surađujemo sa šerifovim uredom u Kootenaiju u istrazi o tome što se zapravo dogodilo", izjavio je glasnogovornik trgovačkog centra. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene