Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tko si ih može priuštiti

Ovo su jako, jako skupi božićni darovi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Od zlatnog usisavača do dijamantima optočenog USB sticka. Mogućnosti za potrošiti previše novca na božićne darove doista su beskrajne....

Ako imate dijete koje se voli igrati autićima i koju kunu viška u džepu onda je ovo pravi božićni poklon. Replika Blanc Chateau BMW-a iz 1936. godine košta 'samo' 125.000 kuna.

Pročitajte i ovo Djed Božićnjak (Foto: Dnevnik.hr) USUSRET BLAGDANIMA Preslatki mališani o tome tko im donosi darove: ''Mama je htjela zvati svetog Nikolu pa nije znala broj za nebesa'' Slika nije dostupna Izdano je više od 152 milijuna fiskalnih računa Dnevnik Nove TV doznaje koliko smo potrošili za darove i hranu

Želite li ipak iznenaditi nekog obožavatelja biljara, u ponudi preskupih božićnih darova se nalazi i dizajnerski stakleni biljarski stol. Cijena - prava sitnica: 420.000 kuna.

Za obožavatelje kave tu je kava Terra Neva iz peruanskih Anda koja je na glasu kao kavijar među zrcima kave. Dolazi zapakirana u vrećici od pravog srebra, a 500 grama ove kavice košta 34.000 kuna.

>> Ruski sajam luksuza: Bez tisuću dolara u džepu nema ni ulaza

Pravi poslovnjaci mogu nabaviti i nalivpero od čistog zlata optočeno dijamantima. Prava stvar tza potpisivanje važnih dokumenata, dakako, ako imate 600.000 kuna viška.

Svi vole društvene igre, a jedna od omiljenih je i Scrabble. Želite li baš neki posebni Srabble kakav nitko drugi nema, onda je ovaj od trveta trešnje i s kožnim slovima prva stvar za vas. Cijena? 22.000 kuna.

Obožavatelji glasne glazbe i blještavila imaju na izbor poznate slušalice Beats dr. Drea. I to ne bilo kakve, nego one optočene Swarowski kristalima za cijenu od 'pišljivih' 17.000 kuna.

Pa tko ne bi poželio imati USB stick optočen dijamantima, safirima i rubinima? Vjerojatno rijetko tko, ali oni koji su upravo to poželjeli od Djeda Božićnjaka 'usosili' su ga za 200.000 kuna.

Ako vam je baš jako stalo do toga vam stan izgleda 'kao milijun dolara' skoro pa ćete toliko i morati platiti. Za usisavač od čistog zlata morat ćete izvojiti.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene